"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

5 Mayıs 2014 Pazartesi

CEVAP; KAFESTEKİ ÜZGÜN TAVŞAN


    Merhaba, yeni tavşanınız hayırlı olsun umarım parayla almamışsınızdır, çünkü yuva arayan pekçok ücretsiz tavşan bulunmaktadır. Tavşanlar ev içinde özgür yaşamalılardır, en kötü tavşanın içinde 24 saat koşup oynayabileceği bir odası olmalıdır. Tavşanlar asla kafes içinde bakılmaz, kafeste yaşayan tavşanlar kısa sürede strese girer, depresyon geçirir, bu da birçok hastalığa yol açar ve sonra da ölürler, temel nedeni kafeste mutsuz olmalarıdır, tavşanınıza lütfen kafeste bakmayın, en azından ölmesini istemiyorsanız.

3 yorum:

  1. Linkini attığım resmi koyacakmısın ? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarağı mı koymamı istiyorsunuz anlamadım tam olarak.

      Sil
  2. Merhaba,
    Benim yaklasik 7,5 aydir bir lop tavsanim var. Blogunuzu bir iki aydir takip ediyorum fakat sorum icin tam aciklayici bir konu bulamadim. Tavsanimin ismi Mojo, birlikte oldugumuz zamandan beri kafeste yasiyor. Evde onun icin bi kose yapmak istedim fakat heryeri kemiriyor. Acikcasi hangi malzemelerle ne yapacagimi cok iyi bilemiyorum. Calistigim icin de gun icinde ancak 1-2 saat kafesinden cikartabiliyorum. Onun disinda surekli kafeste debeleniyor hayvan, onu oyle gordukce cok uzuluyorum. Bunun icin siz nasil bir cozum urettiniz, bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz acaba? Simdiden cok tesekkur ederim.. :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.