"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

15 Mayıs 2014 Perşembe

BU HALK DAHA ÇOK TEKME YER!

Bana özel kalem müdürünü söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim!





     Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel, Soma’da Erdoğan’ı protesto eden bir vatandaşı "4 kez" tekmeledi. Bu davranış büyük tepki çekerken Yerkel’i AK Parti’nin Twitter fenomenlerinden Esat Ç. savundu. Size bu cesareti verenlere bakmak gerek!

    Başbakan'ın "özel kalemine" müdür olmak kolay iş değil bazı meziyetler gerektiriyor belli ki. Bu tekme sonrasında terfisini garantilemiştir. Bu zihniyetin işleyiş şekli bu şekilde! Ve ancak polisin, askerin yere serdiği insanı tekmelerler. Vatandaşla asla teketek karşılaşmazlar. Yeni dikkatimi çekti, bakın nasıl da yere "paralel" yatmış!!! Paralel yapı işte, ne olacak!! AKP Manisa'dan hep %50 oy aldı, sanırım kime oy verdiklerini bu fotoğrafla birkez daha gördüler.  Çünkü bu onların acılarına atılmış bir tekmedir. İnsanlık dışıdır!

Geçen gün baro başkanına edepsiz diye başbakan buna ne diyecek merak ediyorum. Pardon, gerçi o adamlarını yedirtmez! Bu fotoğraf ulkemizin demokraside geldigi yerin resmidir.


Bir sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkarmak isteyen maden işçisine bakın, bir de başbakanın özel kalemine ve ona bu cesareti verene! Özel kalem aşağıdaki videodan ders almalı ama hoşaf misali;

http://www.hurriyettv.com/yasam/insan/cikarilan-isci-cizmelerimi-cikarayim-sedye-kirlenmesin_40914?utm_source=hurriyet&utm_medium=banaozel&utm_campaign=hurriyetbanaozel



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.