"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

8 Ocak 2016 Cuma

KÖPEKLİ DÜĞÜNE MAMALI HEDİYE



  Sokak hayvanları etkinliğinde tanışan Kaplan çifti, sokak hayvanlarının şahitliğinde hayvan besleme odağında dünyaevine girdi. Davetliler, düğün hediyesi olarak köpek maması getirdi.

1434663968214
   Ankara’da sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde tanışan Osman Kaplan ve Selda Kaplan çifti, son yılların en ilginç düğün törenine imza attı. Sokak hayvanlarının şahitliğinde dünyaevine giren çift, hayvan besleme odağında nikâhlarını kıydı. İmrahor Vadisi’ndeki Patiliköy Besleme Odağı’ndaki gerçekleştirilen törene katılan davetliler, düğün hediyesi olarak sokak hayvanlarına mama getirdi. Nikahın ardından hep birlikte barınaktaki sokak hayvanlarını besleyen çifti ve davetliler, düğün boyunca bol bol köpek sevdi.
SOKAK HAYVANLARI ŞAHİT
  Ankara unutulmaz bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 2 yıl önce sokak hayvanlarını besleme etkinliğinde tanışan Osman Kaplan ve Selda Kaplan çifti, düğün törenlerini de sokak köpeklerini besledikleri Besleme Odağı’nda yaptı. Genç çiftin en mutlu gününe sokak hayvanları şahitlik etti. Tören boyunca doyasıya eğlenen davetliler, düğün hediyesi olarak getirdikleri köpek mamalarıyla sokak hayvanlarını besledi, bakıma muhtaç köpekleri bol sevdi.

EN UNUTULMAZ DÜĞÜN
  Son yılların en güzel düğün törenine ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Patiliköy Besleme Odağı Kurucusu Volkan Koç, “Biz burayı Ankara’daki hayvan severlerin gönüllü destekleriyle yardıma muhtaç sokak hayvanlarına daha iyi koşullarda bakmak için kurduk. Osman ve Selda da burada tanıştı. Beraber sokak hayvanlarını besleme etkinliklerine katılıyorlardı ve işten arta kalan zamanlarını burada geçiriyorlardı. Hayvanları çok seven ikili en mutlu günlerine de burada girmek istedi. Davetliler ve sokak hayvanları için unutulmaz bir gün oldu. Davetliler getirdikleri mamalarla köpekleri besledi. Köpekler de çiftimizi bir an olsun yalnız bırakmadı. Selda’nın gelinliğinin üzerine yatarak minnettarlığını gösterdiler” dedi.

Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.