"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

16 Ocak 2016 Cumartesi

BU YALANCI KATİL DERHAL HAPSE TIKILMALI!!!



İsrail'de, koruyucu yeleğin denenmesi sırasında bıçak darbeleriyle yaralanan muhabirin ardından, İzmir'de de kurşun geçirmez muska yaptığını iddia eden bir kişi, söylediklerini horoz üzerinde ispatlamak istedi. Horozun boynuna muskayı geçiren adamın arkadaşı, elindeki av tüfeğiyle ateş edince horozu öldürdü.

İsrail'deki bir televizyon kanalında, koruyucu yeleğin denenmesi sırasında muhabir Eitam Lachover'in canlı yayında bıçakla yaralanmasının yankıları sürerken, farklı bir olay bu kez İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşandı. Kentte yaşayan bir vatandaş, kendiyaptığı muskanın kime takılırsa, ateş edildiğinde zarar görmeyeceğini iddia etti.
MUSKAYI AYAĞINA BAĞLAYIP KENDİNE ATEŞ EDECEKTİ
Şahıs, önce muskayı ayağına bağlayıp av tüfeğiyle kendisine ateş edilmesini istedi. Sonra bundan vazgeçen adam, bir horoz yakalayarak ayağından bağladı. Horozun kafasından muskayı geçiren adam, daha sonrada kameralar karşısına geçerek, "Horoza bir şey olmayacak. Kurşun geçmeyecek" dedi. Öte yandan, yanındaki arkadaşı, tüfeği doldurarak hazırlıklarını yaptı.
"GAZETECİLER UYARDI AMA" 
Olaya şahit olan gazeteciler adamı ikna etmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Kameraların karşısına geçen adam, tüfeği daha sonra arkadaşına vererek ateşlemesini istedi. Şahsın arkadaşı, tüfeğin tetiğine basmasıyla saçmaların hedefi olan horoz paramparça oldu. Horozun öldüğüne inanamayan şahıs, "Ben bunun öteki şeyini takmayı unutmuşum. Mümkün değil, daha önce 10 sefer denedim bir şey olmadı" diyerek kendini savundu. Olaya şahit olan haberciler şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
İSRAİL'DE DE BIÇAK GEÇİRMEZ KAZASI YAŞANMIŞTI
Geçen günlerde İsrail’deki bir kanalda, bıçak geçirmez olduğu iddia edilen yeleği giyen muhabir Eitam Lachover, yeleğin denenmesi sırasında canlı yayında bıçakla yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Lachover, dikiş atıldıktan sonra taburcu edildi. Yeleğin imalatçısı firma bıçağın, yeleğin koruyucu materyalle kaplı olmayan bölgesine isabet ettiğini; ayrıca Lachover’ın deneme esnasında hareket ettiğini, bu yüzden bıçağı eline alan kişinin de bıçağı yanlış yere isabet ettirdiğini savunmuştu.
http://www.hurriyet.com.tr/kursun-gecirmez-dedi-horozu-oldurdu-40040859

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.