"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

8 Ocak 2016 Cuma

AMPUTE KIZ ve 3 BACAKLI KEDİSİ :)

10 aylıkken ampute olan küçük kız ve 3 bacaklı kedinin yürek ısıtan dostluğu

Şu anda 2 yaşında olan ve 10 aylıkken kanser nedeniyle kolunu kaybeden bu dünya tatlısı kızın adı Scarlette Tipton. Fotoğraftaki sevimli kedinin ise sağ ayağı, ısınmak için saklandığı arabanın altında geçirdiği kaza sonucu kesilmiş. Küçük Scarlette ve Doc isimli bu sevimli kedinin yolları bir şekilde kesişti ve bir daha ayrılmayacak gibi görünüyor...

Onlar artık birlikte büyüyecekler....
Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Tipton ailesi, bakıma muhtaç olan kedinin haberini televizyonda izledikten sonra sevimli onu sahiplenmeye karar verirler ve bu sıcacık dostluğun oluşmasına imza atarlar.
Noel gecesi Tipton ailesine katılan ve Holly adı verilen sevimli kedi, sadece küçük Scarlet için değil, tüm aile için unutulmaz bir Noel hediyesi oldu.
Scarlette’in annesi, kızları ile birlikte büyüyecek bir kedi yavrusu almayı zaten düşündüklerini, kızlarının Doc'un durumunun bilincinde ve onun da kendisi ile aynı şeyleri yaşadığının farkında olduğunu belirtiyor. (Hürriyetaile) 




http://www.hurriyet.com.tr/10-aylikken-ampute-olan-kucuk-kiz-ve-3-bacakli-kedinin-yurek-isitan-dostlugu-40037229?_sgm_campaign=scn_a004850058058000&_sgm_source=40037229&_sgm_action=Click-Dynamic

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.