"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

11 Mayıs 2015 Pazartesi

SÜT DANASI VAHŞETİ!

Bu alıntıyı herkesin okumasını istiyorum;


türkiye'de marketler, kasaplar dahil, yeni bir et tüketme çılgınlığı başlatan, bir biri ardına oldukça fahiş fiyatlarla satış yaptıkları için ödedikleri fahiş tutarla orantılı şekilde kıymetli/lezzetli et yediklerine inandırılanların ceplerini fethetmek için açılan steakhouseların körüklemekte olduğu işkence.

http://www.turseng.com/...i-iskencesi-sut-danasi.html - süt danası vahşeti ile ilgili detaylı bilgi edinmek için. yazıyı okuyun, resimleri inceleyin, videoyu izleyin (baştan sona) ve bu vahşetin farkına varın. süt danası satın almayın, tüketmeyin, bu ürüne yer veren fahiş fiyatlı, tüketim çılgınlığını empoze eden kapitalizmin temel mekanlarına prim vermeyin, gelir adaletsizliği için fırsat oluşturmayın, lorenz eğrisinin daha fazla kabarmasını sağlamayın.


Günaydın Kasap
süt danası denen vahşet ürününe hem kasap, hem de restoran bölümlerinde yer vermekte olan yer. türkiye'de süt danası denen işkence ürününü satanların ağababası. genel olarak et tüketimini empoze eden, pazarlayan, arayış içinde olan tatminsiz insanların et tüketimini çeşitli isimler altında gerçekleştirince kendisini özel, farklı hissetmelerini sağlayan, böylece nüfusun büyük bölümünün cebini fethetmeyi amaç haline getirenlerin banisi.
http://www.gunaydinkasap.com/kasap_sutdanasi.php - bu yerin süt danası ürünlerini açık saçık, net, ortada satmakta olduğunu yeni farkettim. süt danası işkence ürünüdür, süt danası elde etme süreci canlara yönelik doğumdan ölüme, baştan sona işkence etmekten oluşmaktadır.
süt danasına hayır! süt danası tüketmeyin! süt danası ürünlerini hem bu steakhouse, hem de market ve diğer kasaplardan satın almayın. satın almazsanız üretilmez.
süt danası denen tahammülfersa işkence ürününün elde edilme süreci ve genel olarak süt danası ürünü ile ilgili detaylı bilgi edinmek için: http://www.turseng.com/...i-iskencesi-sut-danasi.html

ilgili linkte yer alan yazıyı okuyun, resimleri inceleyin, videoyu baştan sona izleyin. her zaman belirttiğim gibi insanların çoğunluğunun masumiyetine, bu tür endüstriyel işkence örneklerini tüketmelerinin bilgisizlikten kaynaklandığına, bilseler yapmayacak, satın almayacak, yemeyecek, giymeyecek olduklarına inanmakta ve hayvan hakları savunucusu olarak bilmeyenlere anlatma, bu bilmedikleri için vahşet ürünlerini tüketenleri bilgilendirmekle yükümlü olduğuma kanaat getirmekteyim. bilmeden tüketenler varsa bu benim sorumluluğum diye düşünürüm her zaman. onlara ulaşsam, yeteri kadar çaba göstersem, çok uğraşıp herkese duyursam yemezlerdi, yapmazlardı, tüketmezlerdi, böylece bu canlara daha fazla işkence edilmezdi, canlara yönelik tüm bu vahşetler sona ererdi diye inanırım. bu yüzden süt danasına yönelik ilgili çalışmayı detaylı şekilde, bilgilenmek, bilinçlenmek amacıyla inceleyin. zira bu konuda bilgi edinen normal, ortazekalı, makul olup, sadist, işkenceci ve şiddet eğilimli olmayan herkesin bu tür vahşet ürünlerini artık kullanmayacağından, tüketmeyeceğinden eminim.


Kaynak;  http://www.turseng.com/2013_04_01_archive.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.