"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

21 Kasım 2013 Perşembe

KARDEŞ SİTELER: CANBUL




            Tawşi'nin Dünyası'nda artık yeni bir tanıtım dizisi daha olacak, bu da her hafta sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yeni bir blog veya sitenin tanıtılması.. Burası bir tavşan bloğu evet ama sokaklarda telef olan, terk edilen, barınaklarda işkence gören o kadar çok kedi ve köpek var ki, bu yeni tanıtım yoluyla hem onlardan haberdar olur hem de evinizde belki de yeni bir dosta daha yer açmış olursunuz.


             İlk konuğumuz;   http://www.canbul.org



           Canbul neden tanıtacağımız ilk site? Çünkü o kendi içinde öncelikli bir site.. Öncelik; sakat, hasta, eziyet görmüş, tacize uğramış, sakatlanmış, hastalık geçirmiş.. v.b. hayvanlara ait. Bu çok güzel birşey. Keşke böyle bir site kurulmasaydı, keşke bu hayvanlar bu kadar zulüm görmeseydi de böyle bir siteye de ihtiyacımız olmasaydı diyoruz ama maalesef, hayvan da çiğ süt emmiş, insanoğlu da fakat insanoğlu beynini kötüye kullanınca işte olan bu hayvanlara oluyor. Siteden görüntüler;



Bu 8 yaşındaki terrieri sahibi terk etmiş, o da yemeke yemeyerek intihar ediyor, yeni yuvasını arıyor.




Eziyet görmüş zavallı bir tavşan..




Yaralandı diye terkedilen kedi..



İki kulağı da kesilen çaresiz köpek yavrusu..



Bakımı zor gelen bir tavşan..


Sirkten satın alınan tavşan..



Tedavi altındaki muhteşem Lop..





Fotoğraflar http://www.canbul.org sitesinden alınmıştır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.