"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

6 Kasım 2013 Çarşamba

GÜNÜN TAVŞANI




5 yorum:

  1. merhaba benim bi tavşanım var daha küçük ve yabani bir tavşan henüz kaç aylık olduğunu bilmiyorum yada haftalık ama küçük nie yabani aldınız derseniz çoban köpeği bulmuş bişey yapmadı getirdi havuç yedirdik su filan yedi havucu suyunuda bitirdi havucu n yarısını yemiş.Bugün geldiğimde tavşan tuvaletini yapmaya çalışıyordu ama yapamıyo bekliyorum hala yapamıyo gidiyorum belki benden dolayı yapmıyodur diye ama hala aynı zorluyo kendini nasıl tuvaletini yaptıra bilirim yeşilik yedirmelimiyim havuç su falan dediğim gibi tuvaletini yapamıyo uyuması için ne yapmalıyım peki yumuşak bir şeyemi yatsın lütfern sorularıma cevap verin tuvaletini yapamıyor diye ölücek diye korkuyorum acilen cavap verin :)

    YanıtlaSil
  2. sagolun tavşan ölmüş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba dün yazamadığım için kusura bakmayın ama çok üzüldüm. Pamukla poposuna bastırarak tuvaletini yaptırabilirdiniz ama en önemlisi yeni doğmuş bir tavşana sadece sulandırılmış keçi sütü verilmeliydi ama yine de başka bir annesiz tavşan bulursanuz diye şu yazıyı okumanızı istiyorum ;
      http://tawsim.blogspot.com.tr/2013/11/yeni-dogmus-oksuz-yavru-tavsanlarin.html

      Sil
  3. Mrb ben tavsanıma inek sütü ver dim ne yapmam lazım yardım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bir daha asla vermeyin, bebek tavşanlara sadece keçi sütü verilebilir inek sütünün içeriğindeki protein tavşana fazla gelir, içeriği çok farklıdır, bol su içirin bir an önce inek sütünden kurtulsun.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.