"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

26 Kasım 2013 Salı

KARDEŞ SİTE: PATİMİZ




             Bugün ikinci kardeş sitemizi tanıtacağım; Patimiz. Sitede her türlü hayvan hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz, özellikle de yaslar ve hayvanların özgürlükleri üzerine yoğunlaşılmış, hareketli afişler oldukça dikkat çekici ve duyarlı. Kedi ve köpeklerin sahiplendiirlmesi, petshop gerçeği, hukuki dayanaklar, eğitim, sağlık, bakım, pet otelleri gibi pek çok konuya ve hayvan derneklerine ulaşabilirsiniz. Özellşkle kayıp aranıyor bölümüne mutlaka göz atın derim, çok zekice..
                 Sitenin kuruluş amacı; Sokak hayvanlarının ve doğadaki tüm canlıların , insanlarla birlikte aynı yerleşim alanlarını kullanma ve birlikte yaşama hakları olduğunun tüm insanlığa aşılanması ve bu konuda gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamaktır.

                    Sitede en beğendiğim sözlerden biri ; "Karıncadan file kadar tüm canlılar Tanrı'nın ailesidir. Burada susuyorlar, hesap günü konuşacaklar (Hz. Mevlana)." 






Örneğin sitede yuva arayan bir can;


Tarçın, İstanbul içinde acil yuva arıyor! Tarçın'ın bilgileri ve diğer yuva arayan onlarca can için;

http://www.patimiz.com/?&Syf=1





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.