"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

28 Nisan 2015 Salı

AKP'DEN VAHŞİ HAYVAN KATLİAM İHALESİ !!!



















      Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı bölge müdürlükleri tarafından Türkiye’nin birçok ilinde ‘Av Turizmi’ adı altında çeşitli yaban hayvanlarının avlanması için 2015-2016 ihale ilanları yayımlandı.


SAYI BELLİ DEĞİL
Bazıları yapılan ve bazıları da yapılacak ihalelerde belirtilen rakamlara göre 15 ayı, 109 yabankeçisi, 4 çengel boynuzlu dağkeçisi vurulacak. Ancak ihale duyurularına göre 21 ilde vurulacak yabankeçisi, yabankoyunu, çengel boynuzlu dağkeçisi, kızıl geyik, ceylan ve melez yabankeçisi sayısı belirtilmedi.


4 İLDE 15 AYI
2 ayrı bölge müdürlüğünce yapılan ihalelerle 4 ilde toplam 15 ayı vurulacak. Ayrıca Mersin’de 33, Kayseri’de 6, Hatay’da 2, Niğde’de 12, Adana’da 17, Sivas Divriği’de 3, Muğla’nın Datça ve Köyceğiz ilçelerinde 24, Erzurum ve Erzincan’da 12 yabankeçisi ve 4 çengel boynuzlu dağkeçisi avı ihale edilecek.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28854244.asp

Tawşi der ki: Yazıklar olsun! Bu mudur dindar geçinen AKP hükümetinin bakanlığı! Sen Allah'ın yarattığı canlıların para için öldürülmesine nasıl onay verirsin! Onlardan gelen parayla yeni Mercedesler mi alacaksınız??  Bunlar yurtdışı katliam özentileridir! Bu katliama engel olmamız için sesimizi duyurmalıyız! Ormandaki hayvanlar da bir diktatörün ve onun adamlarının aralarındaki en vahşilerince yenmesi için bir ihale yapsalar ya!!! Tez zamanda başımızdan defeyle Yarabbi, zavallı hayvanlar rahat bir nefes alsın! Lütfen Haytap, barolar, Bimer ve bakanlıkları şikayet, istek yağmuruna tutun, şu an bu hayvancıklar ormanda mutlu ama belki yavrularıyla, eşleriyle son anlarını yaşıyorlar, elimizden geldiğince çabuk olmalıyız ve bir eylem yaratmalıyız. 


http://forum.petarkadas.com/serbest-kursu-genel/katliam-ihalesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.