"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

21 Nisan 2015 Salı

AFYONKARAHİSAR'DA KORUMA ALTINDAKİ 4 GEYİK KATLEDİLDİ!!!

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde koruma altındaki dört kızıl geyik, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce telef edildi.

     Alınan bilgiye göre, piknik yapmak için ilçenin Kızıl Gür mevkisindeki boş araziye giden Salih Toprak, dört geyiğin kafa, işkembe ve derisiyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çağrılan Doğa Koruma ve Milli Parklar 5'inci Bölge Müdürlüğü ekipleri, inceleme başlattı.İncelemenin ardından telef edilen hayvanların koruma altındaki kızıl geyikler olduğu belirlendi. Geyikleri telef eden kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28788309.asp

Tawşi der ki;  Bu kaçak etçilerin işi mi, gözü dönmüş kişilerin işi mi yoksa arsız Suriyelilerin mi bilmem ama kimler yaptıysa Allah aynısını yaşatarak öldürsün inşallah!!! Afyonkarahisar Belediyesi suçludur, barolar şikayet edip dava açmalıdır. 4 adet zavallı korunması gereken geyiğe de sahip çıkamıyorsak yazıklar olsun böyle belediyeye!!!! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.