"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

11 Aralık 2013 Çarşamba

PANTER DE SOKAĞA TERKEDİLDİ!






      Bu muhteşem asil kediyi bir hafta önce gördüğümde boynunda tasmasıyla kapımızın önünde bana bağırıyordu, eve girmeye çalışıyordu, mama verirken yok oldu. Bugün tekrar ortaya çıktı bu sefer tasması yok, etraftan öğrendik ki o da terkedilmiş. Zaten ev kedisi olduğu belli. Şu an burada hava çok soğuk, sürekli kar yağıyor, bahçede yaşaması imkansız, zaten sokak köpekleri yeni bir anne kediyi parçaladılar. Panter'i hemen kucaklayıp içeri aldım ama evdeki diğer kedilerle pek anlaşamadı, çünkü evin nüfusu bayağı kalabalık, böyle Tanrı misafirleriyle dolu, şu an bahçede mutfak camının önünde oturuyor, dişilerle arası çok iyi. Panter erkek, yaklaşık 1,5 yaşında gibi. Çok bakımlı, tüyleri pırıl pırıl ve uzun, Bombay ırkı gibi kısa tüylü değil, İran kedisi gibi bol tüylü upuzun bir kuyruğu var, kendisinin üst tüyleri simsiyahken, alt uzun tüyleri kızıl, gerçekten muhteşem bir hayvan, izlemeye doyulmaz, arada mırıl mırıl kendi başına birşeyler anlatıyor çok tatlı, belki de onu terkeden eski ailesine sayıyordur. Fotoğrafta tüylerinde birkaç nokta grilik var, depo odaya girince tüyleri biraz toz oldu, kendi siyah-kızıldır :) Ayrıca tek kolumla kaldıramıyorum en aşağı 7-8 kg vardır, yani genç ama oldukça büyük bir kedi, küçük boy bir Terrier köpek kadar, çok iyi beslenmiş, oldukça da sağlıklı, salona küçük bir ağaç koyun hemen üstüne çıkar, olur size gerçek panter, ormanda hissi yaratıyor :) Panter bu soğuk kış gününde köpekler parçalamadan sizin salonunuzun panteri olsun mu? İletişim: Özgül Hanım 0555 574 75 25 

*Not: Kedi tabi ki de ücretsizdir, tek şartımız evde bakılması, sokağa tekrar terkedilmemesidir ayrıca lütfen İstanbul dışından arayıp kediyi yollayın demeyin, mektup mu bu? İstanbul içine verilecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.