"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

22 Aralık 2013 Pazar

GERÇEKLERLE YÜZLEŞ; BODRUMLU KATİL BALIKÇILAR!!





           Muğla'nın Bodrum İlçesi, Göltürkbükü Beldesi, Cennet Koyu'nda, gırgır teknelerinden döküldüğü sanılan tonlarca ölü balık karaya vururken, telef olmuş bir de karabatak bulundu. Koydaki incelemeler sırasında gagası plastik kelepçeyle iki yerinden bağlanmış ölü karabatağa rastlandı. Balıkçıların ağlarına takılan balıkları yediği için cezalandırmak için gagasına kelepçe takıp denize bırakmaları nedeniyle açlıktan telef olduğu sanılan zavallı hayvanı görenler şoke oldu. İletişim uzmanı ve hayvansever Mutlu Acar Aykut gözyaşlarını tutamayıp, "Tonlarca balığı denize dökerek Cennet Koy'da çevre felaketi yaratırken boş durmamışlar, bir de sadece yaşamak için mücadele veren bir karabatağı işkence yaparak, katletmişler. Bunu yapan insan olamaz" dedi. 
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/58167/25393080/1/bodrum-da-karabatagi-olduren-iskence.aspx

                  Bunu yapan balıkçılar bulunmalı, sen zaten Allah'ın yarattığı balıkları tutarak o hayvanın yiyeceklerine ortak oluyorsun, o deniz bir nimetken sen açgözlü davranıp küçücük bir kuşun 2 tane balık yememesi için onu ölüme sürüklüyorsun. Sen insan olamazsın, bir hayvan ise hiç olamazsın, çünkü o karabatak senin ağzına o kelepçeden takıp ölüme atmazdı! İnşallah o karabataktan beter can verirsin!                   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.