"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

23 Ekim 2013 Çarşamba

DOSTLARIMIZI KULLANMAYIN!



           Her ne kadar küresel ısınma varsa da havalar yavaş yavaş soğumaya başlıyor. En büyük üzüntülerimden biri de bu, yine birçok evsiz hayvan kışın üşüyecek, soğuktan, yemek bulamamaktan ölecek. diğer kışla ilgili üzüntüm ise kürkler.. Şimdiden kenarları ve ya kendileri kürklü kıyafet ve aksesuarlar piyasaya çıktı. 
               O gördüğünüz kürklü pahalı şeylerin çoğu zavallı tavşanların kürkü, hem de acı içinde şişlerle öldürülerek zalimce kürkleri alınan tavşanların.. Daha ucuz kürklü kıyafet ve aksesuarların kürkleri ise çoğunlukla Çin'den geliyor, bunlar ise kedi ve köpek kürkleri.. Derilerin çoğu da öyle.. Suni deri diye ucuza ve gönül rahatlığıyla aldığınız herşey kedi ve köpek derisi.. Hatta Çin bunların çoğunu Rusya'ya da satıyor. Peluş oyuncaktan, eldivene, şapkadan bot kenarına, yeleğe, monta kadar herşeyde kahrolası kürk detayları.. Küresel ısınma varken kürklü şeye ne gerek var, rüküş davranmayın lütfen, kürk mü kaldı, tşörtün üzerine uzun kollu penye ve mont  giyip çıkın dışarı, yaşlılar kürk giyerdi eskiden, o da eskide kaldı işte, bu kadar.. Cool ve duyarlı olun.. 


LÜTFEN BÖYLE ŞEYLERDEN UZAK DURUN:




























Lütfen geçen seneki afişteki küçük yazıyı okuyun;




Bu sene de aynı protestoların devamı dileğiyle..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.