"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

22 Aralık 2014 Pazartesi

GÜNÜN DOSTU


4 yorum:

  1. Merhabalar! Ben yine günün yorumcusu oldum :P
    Belki hatırlarsınız benim delikanlının gözünde sorun vardı. Çapak gibi akıntı oluyordu kenarları kızarmıştı ve kaşıyordu. Belki aynı sorunu yaşayanlar ve veterinere götüremeyenler vardır diye yazayım dedim; çay önermiştiniz ödeme iyi geldiğini biliyordum ama bu soruna pek etki etmedi. Ben bir iki gün de kantaron yağını deneyim dedim antiseptik özelliği olduğunu biliyordum. Bir günde akıntı durdu ikinci günü kızarlıklığı geçti:) Şimdi daş gibi bebek:) Yalnız aktarlardan alabileceklerinize ben güvenmezdim. Ben kendim yaptığım için rahatça sürdüm.
    Ve günün sorusu'm:) affınıza sığınarak...
    Delüğanlı için manavdan ahşap bir kasa aldım. Tabi ki sağda solda atılıyordu.. Nasıl temizleyebilirim acaba?? Malum ahşap bu temizlik maddelerini emer de zehirler diye korkuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Evet hatırlıyorum, kantaron yağını biz kedi ve köpeklerin tüm yaralarına kullanıyoruz ve çok iyi geliyor ama daha önce tavşan gözünde kullanan hiç olmadığı için öneremedim, korktum açıkçası göz sonuçta diye :) Ama bugelişmeye çok sevindim, hemen paylaşacağım, iyileştiğine de çok sevindim :) Ne demek.. A sakın birşey sürmeyin, direkt önüne koyun, temizlik maddeleri zehirler çünkü, kasa çok kirli değildir merak etmeyin, ıslak bezle silseniz zaten bi daha kemirmez, Korkmayın birşey olmaz, kırt kırt kemirir o :)

      Sil
    2. Kantaron mucizesini bir kez daha görmüş olduk:)
      Teşekkür ederimm. Bi' tanesiniz ;)

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.