"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

20 Aralık 2015 Pazar

KOYUNU KESMEYİN AMA AYILARI PARAYLA KATLEDİN!!!

İşte şaka gibi bir olay;

Bakan Eroğlu şehitlik açılışında kurbanın kesilmesine izin vermedi




Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kastamonu Ilgaz’da gerçekleşen şehitlik açılışında açılış için getirilen kurbanın kesilmesine ortam müsait olmadığı için izin vermedi.

Birtakım temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilk durağı Ilgaz oldu. Ilgaz’da bulunan Derbent Şehitliği’nin açılışını gerçekleştiren Bakan Veysel Eroğlu, açılış sırasında hazır bekletilen kurbanın kesilmesine izin vermedi.
Kurban kesmenin güzel bir düşünce olduğunu ancak ortamın kurban kesilmesine müsait olmadığını ifade eden Bakan Eroğlu, “Şehitliğimizde sadece bizler bulunmuyoruz. Burada küçük yavrularımız da yer alıyor. Çocuklarımızın gözü önünde kurban kesmenin uygun olmadığını düşünüyorum. O yüzden kurbanı kesmeyelim ve kurbanı nereye bağışlayacaksak oraya sağ olarak gönderelim” dedi.
Kurbanı kesmek için yere yatıran kasabın elinden bıçağı alan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kurbanı severek hayvanlara karşı incitici davranışlardan kaçınılması gerektiğini uyarısını bir kez daha yineledi.Yapılan duaların ardından kurban Kastamonu’da Kur’an Kursu’nda öğrenim gören öğrencilere gönderildi. 
http://www.hurriyet.com.tr/bakan-eroglu-sehitlik-acilisinda-kurbanin-kesilmesine-izin-vermedi-40029303
Tawşi der ki;  Kurbanın kesilmesine izin vermiyor ama parayı basana zavallı ayı ve geyikleri vurmak serbest, yazıklar olsun, hayvanların canını parayla alıyorlar, öbür dünyada hepsi dile gelecek o zaman parayla kurtulamayacaksınız Sayın Bakan!!! Katliam ihalesine dur demedikçe günah işliyorsunuz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.