"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

3 Aralık 2015 Perşembe

KEDİYİ ÖLDÜRDÜLER VE CEZA ALMIYORLAR!


    "Sosyal medyada paylaşılan ve kan donduran görüntülerde, bir adamın, kaldırımda duran kediye tekme atıp öldürmesi yer alıyor. Cani adamın görüntüleri paylaşıldıktan sonra, sosyal medyadan tepki yağdı ve hayvanseverler tarafından adamın bulunup cezalandırılması için kampanya başlatıldı. Sosyal paylaşım sitesinde yer alan yorumlara göre, olayın yaşandığı yer Üsküdar, Selimiye…"  Yorumum en aşağıda..

http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/boyle-vicdansizlik-gorulmedi-kediye-tekme-atip-oldurdu_123420 

1)  Adam yoldaki kediyi tekmelemeye başlamasaydı kedi de yola fırlamazdı
2) Adam ve taksi şoförü de ceza almalıdır çünkü yerdeki yaralı kediyi ikisi de ölme terkedip veterinere bile götürmemişlerdir.
3) Kaldırımdaki adam kediye tekme atıp yaralayıp korkuttuktan sonra ölümüne sebep oluyor, taksi şoförü de çarparak öldürüp ölümüne sebep oluyor ve ikisi de veterinere götürmeyip yeni bir suç daha işliyorlar. 
4) Bugün Özgecan kızımızı öldürenler ağırlaştırılmış müebbet yedi, bu adamların onlardan ne farkı var? Lütfen derhal polis, Bimer, Haytap, barolar gibi heryere şikayet edip ikisinin de ceza almasını sağlayalım. Şikayet metni olarak benim yazdığımı kullanabilirsiniz size sadece şikayet etmek kalıyor;


    İstanbul Üsküdar Selimiye'de kaldırımda yürüyen adam, kaldırımda oturan kediyi öldüresiye tekmelemeye başlıyor ve kediyi yola doğru gönderiyor, kediye taksi çarpıyor. Ne kediyi tekmeleyen ne de taksici kediyi veterinere götürüyor, ölüme terkediyorlar, hem kediyi tekmelemek hem de çarpıp veterinere götürmemek suçtur. İkisi hakkında da işlem yapılmasını talep ediyorum. Kanıt videosu; http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/boyle-vicdansizlik-gorulmedi-kediye-tekme-atip-oldurdu_123420





Hayvanları Koruma Kanunu;

http://www.haykonfed.org/2015/05/22/5199-sayili-hayvanlari-koruma-kanunu/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.