"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

19 Kasım 2014 Çarşamba

ELBET SEN DE BİR GÜN MADARA OLURSUN!

Kirill Kombarov oğlunun doğum günü partisine ayı getirtti





      



   Rusya Premier Ligi ekiplerinden Torpedo Moskova'da top koşturan Kirill Kombarov, 2 yaşındaki oğlunun doğum günü partisine sirklerde gösteri amaçlı kullanılan bir ayı getirdi.

     Kombarov, sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerindeki kişisel hesabından, evlerinde kutladıkları doğum günü partisi sırasında ailesinin sirklerde gösteri için kullanılan bir ayı ile çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Rus futbolcunun oğlunun ayının sırtına binmiş halde çekilen fotoğrafı dikkati çekti.


       Kravat ve ağızlık takılı halde doğum günü partisine getirilen ayı ile çekilen bu fotoğraflar sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Kombarov, gelen tepkiler üzerine kişisel hesabından fotoğrafları kaldırdı.
Tawşi der ki; "O hayvanın yeri ne sirktir, ne hayvanat bahçesidir, ne bir avcının duvarıdır, ne de senin evindir, o hayvanın yeri doğadır, ormandır. Bu hayvanı böyle rezil bir duruma düşürmek için zengin olmak değil, cahil olmak yetiyor, zengin olmuşsun da ne olmuş, adam olamamışsın ama suç sende değil ailende, sana küçükken hayvan sevgisi, edep adap öğretememiş. Üzülme, bizde de var senden, sözde futbolcu ama gereksiz sokak köpeklerini belediyeye zehirletmekten bahsediyor. Yuhalandı da milli takımdan kurtulduk bari.. Rus futbolcu kardeş, seni de birgün o ayıdan beter madara yaparlar elbet.. Cehalet bedava..
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27605454.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.