"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

19 Kasım 2014 Çarşamba

FOK YOU, İNŞALLAH ONLAR GİBİ CANLI CANLI DERİNİZ YÜZÜLÜR!


       Fok avı nedeni ile dünyanın bir çok ülkesinde çevrecilerin tepkisini çeken Hatem Yavuz’un yeni markası ile ortaya çıkması tartışma yarattı. "Hayvanseverleri samimi bulmuyorum” diyen Yavuz’un “Fok You” markası tepkilere neden olurken bu sabah aynı marka için iki başvuru daha yapıldı.

Türk Patent Enstitüsü’ne bu sabah yapılan ilk başvuru için alınan başvuru numarası 2014/94400... Bu başvuru saat 10:24’te yapıldı.

"FOK YOU" MARKA KIRBAÇ!
Yapılan bu başvuruda alınacak markanın nerelerde kullanılacağına ilişkin ise “İşlenmiş veya işlenmemiş deriler ve postlar, yapay deriler, köseleler, astarlık deriler. Kırbaçlar, koşum takımları, eyerler, üzengi ve eyer kayışları. Şemsiyeler, güneş şemsiyeleri, güneşlikler, bastonlar. Derilerden, deri taklitlerinden veya diğer malzemelerden mamul taşıma amaçlı başka sınıflarda yer almayan eşyalar” denildi.
İKİ SAAT SONRA YENİ BİR BAŞVURU
İkinci başvurunun saati ise 12:13. Bu başvuru için alınan numara ise 2014/94454… Bu başvuru için alınacak markanın nerelerde kullanılacağına ilişkin ise “Baş giysileri. Ayak giysileri. Koruyucu amaçlı olanlar hariç her türlü malzemeden yapılmış iç-dış giysiler, çoraplar” bilgisi paylaşıldı.

"BEN BUNLARA ALIŞKINIM"
Hürriyet'e konuşan Hatem Yavuz "Fuara katılanların tepki gösterdiği Fok You markasının sahibi Hatem Yavuz, "Dünyanın neresinde fuara katılsam bana tepki gösteriyorlar. Ben bunlara alışkınım. İtalya'da da çok tepki gösterdiler" dedi. "Fok You" markası ve Yavuz'un açıklamaları sosyal medyada tartışmalara konu oldu.

Tawşi der ki; Duyarlı blog okuyucuları, lütfen fok derisi hiçbir ürün satın almayın, bu adamı ve onu destekleyen İvana Sert'i, Hakan Akkaya'yı heryere şikayet edin, bu nasıl bir zulümdür! O foklar kafalarına sopalarla defalarca vuruluyor sonra canlı canlı derileri yüzülüyor!! Karlar kan gölü oluyor, Kanada'daki küfür ettiğimiz fok avcılarından ne farkın var senin Hatem Yavuz adlı şahıs! Seni destekleyenlere de yazıklar olsun!! Destekleyen, uyuşturucu kullanımından gözaltına alınıp programdan atılan, sürekli gerçek kürk kullanan modacı Hakan Akkaya ve çeşitleri programlarda yer alıp tv ile ilgili hiçbir vasfı olmayan ve farklı bir ülkenin vatandaşı olan kürk düşkünü İvana Sert'i ekranlarda görmek istemiyoruz! Eğitimli yerli ve harika güzellikte sunucu ve spikerlerimiz varken etraf bu katil destekleyicilerine kalmasın! Lütfen RTÜK, HAYTAP gib, yerlere hemen şikayet edin! Ayrıca fok katili bir insan da görmek istemiyoruz, fuarlarda yeralmasını ise hiç istemiyoruz! İnşallah birgün onların çektiği acıyı tadarsınız..
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27610377.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.