"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

9 Ocak 2017 Pazartesi

GÖZÜ HALA YOLDA :(

                     

Fethi Sekin 10 yıldır İzmir Bayraklı Adliyesi önünde görev yaparken herkesin sevgisini kazanmış bir polis memuruydu.

      Zaman zaman adliyede yeminli tercümanlık da yapıyordu. İnsan sevgisinin yanında diğer canlılara gösterdiği sevgi de şehit düştükten sonra ortaya çıktı... Adliye girişindeki polis noktasında yıllardır beslediği ‘Zeytin’ isimli köpeği saldırı anında Sekin’in peşinden koşarken takıldı güvenlik kamera görüntülerine. Zeytin, sahibinin hain saldırıda şehit düşmesinin ardından ise o noktadan bir an bile ayrılmadı. Adliye önünde dün hâlâ sahibinin geri dönmesini bekliyordu. Zeytin dün adliye önündeki anmaların ardından herkes ayrıldıktan sonra da tek başına bekleyişini sürdürdü. 


Gözü hâlâ yolda


İZMİR'İN MESAJI

      TÜRKİYE günlerdir İzmir’de Bayraklı Adliyesi önündeki PKK’nın hain katliam girişimini, teröristlere son kurşununa kadar direnerek önleyen polis memuru Fethi Sekin’in kahramanlığını konuşurken kendisini anma etkinlikleri de sürüyor. İzmir’de dün TürkMotosikletliler Kulüpleri Birliği altındaki birçok kulüpten 200 motosikletçi Bayraklı Adliyesi önünde Sekin’in şehit düştüğü yerde İstiklal Marşı okuyup, saygı duruşunda bulundu. Anmada Fethi Sekin, Çanakkale Savaşı kahramanı Seyit Onbaşı ve 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in yan yana fotoğraflarının olduğu bir afiş de polis noktasına asıldı. 

http://www.hurriyet.com.tr/gozu-hala-yolda-40330420

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.