"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

13 Şubat 2014 Perşembe

AKP HAYVANLAR İÇİN NE YAPTI??

1) AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN ÇELİK: "HAYVANLAR GÜLMEZ DE  AĞLAMAZ DA !"




"Hayvanlar gülmez de ağlamaz da"


     Tayyip Erdoğan Mısır'da hayatını kaybeden Esma için ağladı. Bu ağlamayı samimi bulmayanlar, Gezi'de ölen 5 genci, gözlerini kaybedenleri ve diğer yaşanan travma ve felaketleri hatırlattı.



    Çok geçmeden yanıt geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, NTV canlı yayınında şöyle dedi: "SIĞIRLAR AĞLAMAZ"



  Sonra ne islamiyetle, ne bilimle, ne gözle ne de ruhla algılanamayacak şu açıklamaları yaptı:

“Mısır’da 17 yaşındaki Esma adice, göğsünden vurularak şehit edildi. Başbakan’ın katıldığı programda babasının Esma için yazdığı mektup okundu. Başbakan’ın böyle bir olay karşısında ağlaması son derece insanidir, son derece insancadır. Ağlamak insancadır, insanidir, insanlara mahsustur. Bugüne kadar sığırların ağladığı görülmemiştir. Hayvanlar gülmezler de ağlamazlar da. Bu, insani bir şeydir. Kılıçdaroğlu’nun tavrını kalpsizlik, duygusuzluk olarak değerlendiriyorum. Onları ayıplıyor, kınıyorum.”


#dirensığır
#direnboğa
#direninsanlık


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=608966292487110&set=pb.101438803239864.-2207520000.1392246039.&type=3&theater




2) KADİR TOPBAŞ'A "EN HAYVANSEVER BAŞKAN" ÖDÜLÜ VE EYÜP'TE YUNUS PARKI AÇILIŞINDA YER ALMASI






           Protestolar arasında kendisine “En Hayvansever Başkan” ödülü verilen İBB Başkanı Kadir Topbaş da, belediye olarak sahibi oldukları ve Ruslara birkaç on yıllığına kiraladıkları Eyüp’teki yunus gösteri merkezinin açılışı sırasında, ağzında kırmızı bir topla hazırolda bekleme pozu verdirilen yunuslarla alkışlar arasında kameralara güleç pozlar vermişti.







3) MELİH GÖKÇEK, EGZOTİK HAYVAN SATIŞI VE HAYVANAT BAHÇESİ REZALETİ




           "Sahibinden ev fiyatına satılık zürafa” manşetleri gazetelerin sayfalarını süslemiş, Ankara Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi’nde barınak sorunu ve hayvan popülasyonunun artması gerekçeleriyle zebradan kaplana kadar onlarca hayvan fiyat listeleriyle birlikte satışa sunulmuştu. Bir yıl önce de AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hayvanat bahçesine kutup ayısı getireceğini açıklamış ve artık doğada görüntülenmesi bile zor olan, nesli tükenmekte olan bir kutup bölgesi hayvanının kurak bozkırdaki olası tutsaklığını bir anda hayatımıza sokmuştu.



4) 5199 ÖLÜM YASASI'NIN ONAYLANMAK İSTENMESİ VE YURDUN GENELİNDEKİ HAYVANSEVERLERİN EYLEMLERİ 

         Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sokaktaki kedi ve köpeklerden sıkılıp Amerika ve Avrupa'daki gibi bir katliam yapmak istedi, hepsini barınaklara toplatıp öldürtecek ve sözde temiz toplum olacaktık. Bu toplumun peygamberi, kucağındaki kedisi uyanmasın diye eteğini kesen peygamberdir! İşte benim de İstanbul'da katıldığım o harika eylemlerden biri..
























     

5) BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, GEZİ PARKI OLAYLARINDA ÖLDÜRÜLEN HAYVANLAR


Ve sonuçları;



Ve bunlar sadece kayda geçenler..

















Gezi'de katledilen canlıları anma töreni..


BU CANLILAR AYAKKABI KUTULARINA HALKIN MİLYAR DOLARLARINI MI DOLDURDU? SADECE YAŞAMAK İSTİYORLARDI!

HALK BUNLARI UNUTMAYACAK!

İNSANA DEĞER VERMEYEN, DOĞAYA HİÇ DEĞER VERMEZ..















3 yorum:

  1. merhaba dün tavşanım 1 m yerden düştü bu günde elimden atladı biryerleri kırılmışmıdır?yada kırıldıysa nasıl anlayabilirim. diğer sorum ben tavşanımın yaşını bilmiyorum http://hizliresim.com/KdMvLn bu resimden kaç yaşında olduğunu söylermisin :))) ve son bir soru bu fotodaki tavşanım 90 cm yükseklikliğe sıçrayabişiyor.bu normalmi veterinere götüriyimmi :D:)))))

    YanıtlaSil
  2. Cevabı SORUM VAR 2 bölümüne yazdım.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.