"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

25 Şubat 2014 Salı

UYUMA TÜRKİYE!

Senin hakkını arayacağız masum pisicik, üzülme!!!


     Hergün başka bir evcil ya da vahşi hayvana işkence edilmesi ve öldürülmesi haberleriyle güne başlamak içini acıtmıyor mu?
    Hukukun hapis yerine çok düşüş para cezalarıyla bu işkebceci ve katilleri salmasına sinir olmuyor musun? 
    Devletin hala Kabahatler Kanunu dediği yüz kızartıcı hayvan suçlarının bulunduğu yasanın Türk Ceza Kanunu'na (TCK) taşınmasını istemez misin?
    Birgün senin de beslediğin bir hayvana aynısı yapılabilir unutma!
    Ayrıca bugün kedi öldüren yarın senin çocuğunu öldürür, bugün kedinin kollarını kesen yarın sana tecavüz edip ormana atar!
    Sesimizi duyurmalıyız artık, hayvanları düşünmeyen siyasi partilere lütfen oy vermeyin, hayvanlar da canlıdır, onlar Allah'ın yarattığı yeryüzünün süsleridir, biz de belki bir kedi olarak dünyaya gelebilirdik!
    Buradan Adalat Bakanı'na sesleniyorum; Kabahatler Kanunu dediği yüz kızartıcı hayvan suçlarının bulunduğu yasanın Türk Ceza Kanunu'na taşınsın! Daha fazla ölüm ve işkence istemiyoruz, suçluların suçlarını çekmesini istiyoruz!
    Sen de hemen şu linke bir yorum yap, zavallı hayvanlar için bir sevap işle lütfen;

http://mesajgruplari.hurriyet.com.tr/Messages/529/1/her-gün-bir-başka-vahşete-tanık-olduğumuz-hayvanlara-yönelik-şiddetle-ilgili-ne-düşünüyorsunuz---.aspx


Ayrıca imza kampanyasına katılın, Abdullah Gül sesimizi duysun, hayvana şiddet son bulsun;

http://www.change.org/tr/kampanyalar/abdullah-gül-hayvanlara-eziyet-edenlerle-ilgili-ceza-düzenlemesini-lütfen-kabahatler-kanunu-dışında-türk-ceza-kanunu-tck-na-göre-cezalandırılmasını-sağlayın-aksi-takdirde-feci-olaylar-hep-tekrarlanacaktır#share
      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.