"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

18 Nisan 2012 Çarşamba

TAVŞANLAR İÇİN ÜRÜNLER

                  İşte tavşanınızın kendini doğal ortamında hissedebilmesi, daha eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebilmesi için harika ürünler:
















Bu süper ürünler Amazon'da satılıyor, getirtmesi biraz tuzlu ama Amerika'da bir tanıdığınız varsa gelirken getirtebilir ya da çok kişi birleşip ısmarlatabilirsiniz: http://www.amazon.com/s?rh=n%3A2619533011%2Ck%3Arabbit+house&keywords=rabbit+house&ie=UTF8#/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dpets&field-keywords=rabbit+house&rh=n%3A2619533011%2Ck%3Arabbit+house



TAVŞANLAR İÇİN KAFES, KÜMES, KLÜBE VE TEL BARİKATLAR






Bu tarz kafesler tavşanınızın gün boyu içinde durması için ve özellikle yetişkin bir tavşan için oldukça küçük..
       
Bu şekilde altı ızgara olan ürünlere karşıyım, sözde tavşanın dışkısı telden alt kısma geçecek ve bakanı için temizlik kolaylık olacak, zaten tavşan besleyen biri, dışkısını yemeyen tavşanların kısa sürede öldüğünü bilmiyorsa beslemesin, ayrıca tavşanlar kuş mu ki böyle tel üstünde durup patileri acısın??? Ayrıca tavşanlara talaş dolu bir kap konulduğunda tavşan zaten tuvaletini ona yapıyor..


































TAVŞAN OYUNCAKLARI



                                   Yukarıdaki yeşil tünel oldukça eğlenceli bir oyuncağa benziyor..



Kozalaklar hem doğal, hem ücretsiz hem de bir top gibi oynayacakları oyuncaklardır..

                   
                
   Aşağıdaki ve yukarıdaki örnekteki gibi renkli kemirme ürünlerini önermiyorum, kemirme ürünleri renksiz ve doğal olmalıdır..    






4 yorum:

  1. Morun altındakine, tahta kütük şeklinde olana ve dolaplı olanlara bayıldım. Hem fazla yer de kaplamazlar, diğerleri bahçe için gibi görünüyor, büyükler çünkü.
    Valla eline sağlık, tüm bilgi ve tasarımları tek bir sitede bulabilmek çok iyi olmuş. Yazılarını severek takip ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler cnm bizi takip ettiğin için, Tawşi de çok mutlu oldu :) Ben de sekizgen tellere bayılıyorum ve şu an yaptırmaktayım :) Çok sağol :)

    YanıtlaSil
  3. ya bizim kafes ızgaralı fakat ben tavşanıma yumuşak dışkısını mümkün olduğunca yediriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafesin altındaki ızgarayı mutlaka kaldırın ve talaşla döşeyin. Yoksa ayakları yara olacaktır. Doğadaki hiçbir tavşan ızgara zeminde yaşamıyor bu onların doğasına aykırı, nasıl ki biz çıplak ayakla tel ızgara bir zemine basarak ömür boyu yaşayamayız, her yerimiz yara olur, onları da böyle düşünün.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.