"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

24 Nisan 2012 Salı

TAVŞANINIZLA SEYAHAT ETMEK

Tavşanla Şehirlerarası ve Yurtdışı Seyahatleri

              Tavşanlar oldukça narin hayvanlardır ve onları kedi köpeklerden daha da narin olduklarını düşünerek hareket etmeliyiz. Tatile çıkacaksınız, tavşanınızı bırakacak kimse yok, küçücük kafes tipi hapis pansiyonları da düşünmüyor ve tatil uzun kulağımın da hakkı diyorsanız, bir de uçak yolculuğu düşünüyorsanız öncelikle bunu havayolu şirketine sormalısınız, sonra tavşanlara izin veriliyorsa tavşanınızın içinde eksiksiz tüm olduğunu gösteren karnesi olmalıdır. Ve kurallara, ölçülerine uygun sert bir taşıma kafesi.. Yine de her uçak şirketinin ayrı kurallarını önceden okumalısınız.. Ayrıca önceden rezervasyonla başka bir kedi veya köpek yoksa belki sizinle aynı bölümde gelebilir.. Ek ücreti de unutmamalısınız.. Otobüsle uzun bir seyahat düşünüyorsanız tavlanınızı kaçak bir seyahat bekliyor, tavşanınızı aşağıdaki bagaj kısmına asla vermeyin, bir el çantasına atıp çaktırmadan götürün derim, çünkü hayvancağız aşağıda sıcaktan , gürültü şokundan telef olabilir gerçi ben yıllardır kedilerimle 11 saatlik yolu bu şekilde gidiyorum ama tavşanınız buna dayanamayabilir, hele ki hava sıcaksa.. Ayrıca onlar ani kalp krizi geçirebilirler korkudan.. İğne ya da ilaçla bayıltmak ise biraz onlara ağır gelebilir ve yapılmaması önerilmektedir, yolculuğun ölümle sonuçlanmasını istemeyiz.. Ayrıca şehirlerarası otobüs yolculuklarına bagajda kafesle hayvan taşıma kısıtlaması getiren zihniyeti de tebrik ediyorum..!!!
         

Tavşanla Şehiriçi Toplu Ulaşım Araçlarında Seyahat
                Paris'te, Almanya'da metroda, trende giden küçük bir tasmalı kuçu ve sahibi görülür televizyonlarda, resimlerde, baskılarda.. Köpeğin sağı solu kirlettiklerini de hiç görülmez. Hadi bu kuçuların tasmalı yürüyerek binmesini bizim ülkemizde geçtim çünkü kötü bir olay yaşamayıp hayatlarında hiç beslemediklerinden, okullarda da bu sevgi aşılanmadığından (Amerika'nın her türlü bozuk ve hastalık yapan aşıları yapılır ama..) daha kedi deyince "Ayyyy!" diye safaride aslanla yüzyüze gelmiş gibi çığıran yurdum insanları var.. Ama bir kafes içine konulmuş, veterinere gitmek için can çekişen bir kedi veya köpeği otobüse, minibüse,taksiye... almayan zihniyeti anlamıyorum.. Sanki kedinin şoför koltuğunda gözü var, ya da aslan olup kafesi parçalayıp şoförü yiyecek.. Hele kafesteki bir de gıkı çıkmayan bir uzunkulaklı ponpon kuyruksa gel de delirme.. Anlamıyorum, anlamıyorum.. Maaşlarına zam yapılmayan halk, (Zaten hayvan besleyen de çok az), bir de hayvanı için özel araba nasıl alacak çok merak ediyorum.. 

SONUÇ: Özellikle otobüslere gün içinde o kadar kadın tacizcisi HAYVAN biniyor ki (hayvan diyemem, hayvanlara hakaret), bir veterinere gitmek için can çekişen hayvancığı buralara kabul etmeyen zihniyeti de tebrik ediyorum..!!!


TRAVEL TO RABBIT

Intercity and Foreign Travels of rabbit
    
Them in a very delicate animals and dogs, rabbits, cats think they should move even more delicate. Will embark on a vacation, have no one to tavşanınızı, tiny lattice-type prison in the thinking of pensions and the right ear, say the long holiday, a flight certificate showing that you think should be all complete in the first tavşanınızın. Then the rules, hard-shell carrying the appropriate size cage .. Nevertheless, pre-read the rules of each individual aircraft company .. In addition, if a dog or cat other than pre-booking the same section, you can probably .. Additional costs not forget to .. Do not think that part of a long trip by bus tavşanınızı following luggage, throw in a purse I say take it on the sly, because of animals may be destroyed following years, though I'm going to my cats but it is the way to 11-hour rabbit dayanamayabilir it, especially as the weather is hot .. In addition, they fear a sudden heart attack .. Can stun or drug the needle is a little heavy and don'ts are recommended to them, do not want to conclude the journey with death ..
In addition, the mentality of that restriction coach journey animal transport cage in the trunk .. congratulations!

Local public transport travel rabbit               
    In Paris, in Germany, always sensed that, on the subway, the train goes, and the owner of a small bow-collared in kirlettiklerini temperamental :) I've never seen the dog, unlike the homeless of Paris metro, and that smell is still doing it through the nose .. :) Well, thank goodness our Istanbul underground Come on honey, pour lick foot leash coming onto this kuçuların not live in our country a bad event in their lives because they never passed beslemediklerinden schools aşılanmadığından this love (all kinds America is corrupt and causing disease vaccines, but ..) deyince more cat "Ayyyy!" As he came face to face with a lion safaris .. çığıran homeland, people have But put into a cage, dying to go to a vet, a cat or dog, bus, minibus, taxi ... I do not understand the mentality of not .. Driver's seat of the cat's eye as if there is a lion's cage or chauffeur shred food .. Especially in the jail of a cheerleader kuyruksa gıkı come on-going mad uzunkulaklı .. I do not understand, I do not understand .. Raise the salaries not made public, (in fact very little animal feeding), how to take a private car for the animal I am very curious .. Disposal of the law wishes to hand in more depth on the animals ..
CONCLUSION: ANIMAL molester, especially women riding buses in the day so that the (animal can not say, an insult to animals), pet dying to go to a vet around here .. I would not accept the greeting in a spirit!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.