"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

5 Nisan 2012 Perşembe

GERÇEK TAVŞAN HİKAYELERİ

DİLE GELEN TAVŞANLAR      


     Bir adamın tavşanı varmış, ona eş olarak başka bir tavşan alıp üretmeye, kürklerinden para kazanmaya karar vermiş. İki tavşan kısa sürede çok hızlı üreyerek sayıları binleri bulmuş.. Adam da zavallı tavşanların kürklerinden, etlerinden zalimce yararlanarak hızla çok zenginleşmiş, fabrikalar kurmuş.. Ve adam günün birinde tüm servetini kaybetmiş, geriye ise kiralık bir gecekondudaki sünger yatağı kalmış.. Adam birden bu hale nasıl geldiğini anlayamıyormuş.. O gece bir rüya görmüş; rüyasında öldürdüğü, eziyet ettiği tüm tavşanlar adamın etrafını sarıp dile gelmişler; "Sen bizi doğadan aldın, kürkümüz, etimiz için bizi öldürdün, biz de hep sana bu dünyada gün yüzü görme diye beddua ettik, asıl öbür dünyada mafolacaksın, işte sebebi bu!" demişler.. Adam uykusundan uyanır uyanmaz tavşanlardan elini kolunu çekmiş, tövbe etmiş.. Adam şu anda İETT'de otobüs şoförüdür..
      
         (One man had a rabbit, the rabbit took him as a wife to produce another, decided to cash in furs. Two rabbits multiply so fast in a short time has found thousands of numbers .. The poor man in the rabbit furs, meat too quickly prospered by taking advantage cruel, set up factories .. And the man has lost all his wealth in one day, back up the bed in a rented slums sponge .. This one does not understand how that guy made ​​.. That night he saw a dream, a dream killing, torture all the rabbits that the language came to wrapping around the man, "You took us from nature, you killed my flesh for us, we always see the face that day I cursed in this world, the real mafolacaksın other world, here is the reason! "they said .. Sleep, wake up in the hands of the man taken from rabbits, have repented .. Adam is currently bus driver in İstanbul..)

8 yorum:

  1. wwwwwwaaayyyy hikaye gerçek mi ???

    YanıtlaSil
  2. Olay tamamen gerçektir..

    YanıtlaSil
  3. hımmm güzelmiş eee ne demişler kötülük yapan ötülük bulur :)

    YanıtlaSil
  4. evet yha bir sürü tavşanın canını almış hemde suçsuz yere adamda daha sonra hak ettiğini almış

    YanıtlaSil
  5. Nereden buldun bunu ? başkada isterim

    YanıtlaSil
  6. Bu olay gerçektir, anneme anlatılmış bir olaydır.

    YanıtlaSil
  7. ya bi gidin yalan bunlar

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.