"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

15 Haziran 2015 Pazartesi

GÜRCİSTAN HAPİSHANEYE TIKTIĞI VAHŞİ HAYVANLARI ÖLDÜRÜYOR!





Hürriyet'teki habere bakın;



"Gürcistan'da yaşanan sel faciasında ölü sayısı 12'ye yükseldi. Başkent Tiflis'te vahşi hayvanlar, hayvanat bahçesinden kaçtı.

Yaklaşık üç saat süren sağanak sonrası oluşan selde 12 kişi hayatını kaybetti ve şehir merkezinde bulunan hayvanat bahçesinden kaçan çok sayıda vahşi hayvan şehrin sokaklarında tehlike saçıyor.

Tiflis Hayvanat Bahçesi'nin yetkilileri, altı aslan, altı kaplan, yedi ayı ile 13 kurdun kaçtığını, hayvanları arama çalışmalarının devam ettiğini ve bulunabilen bazı hayvanların mecburen öldürüldüğünü belirtti. Yetkililer, ayrıca hayvanlar yakalanana kadar vatandaşların bir süre evlerinden çıkmaması yönünde çağrıda bulundu.

Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili de ölü sayısının artabileceğini, yaralıların tespit edilmeye çalışıldığını, selden etkilenen insanlara yardım sağlanması ve kalacak yer temini için kriz masası kurulduğunu kaydetti."

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29279155.asp

Tawşi der ki; Ey Hürriyet, bu hayvanlar senin nerene battı, bu hayvanlar mı sence korku salıyor yoksa yoksa ellerinde silahlarla selde ölmemek için canını kurtarmaya çalışan yıllardır hücrelerde hapis, işkence gören aç hayvanlar mı? Yani onları evleri olan ormanlardan alıp o kafeslere tıkanların hiç mi suçu yok? Sonra bu Gürcistan'da hiç mi uyuşturan iğneli tabanca yok? Gürcistan şu an katliam yapmaktadır ve Hürriyet de hayvanların korku saçtığını söyleyerek çanak tutmaktadır, yazıklar olsun!

Ve olacağı buydu;
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/29309437.asp

:((

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.