"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

13 Şubat 2013 Çarşamba

KADINLAR KADAR ERKEKLER DE SUÇLU!



         Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü.. Birçok erkek eşine, sevgilisine hediye alacaktır veya almıştır.  Bunu biliyor muydunuz; "En çok kürk satışı yapılan gün 14 Şubat imiş." Ne kadar vahim bir durum. Erkekler, kadınları mutlu edeyim derken diğer canlıların hayatlarıyla oynuyorlar farkında değiller. Buradan erkeklere diyorum ki; Eşiniz/sevgiliniz belki bir kürkü çok beğendi, almanız için size sinyal yaktı, lütfen ona böyle bir hediye almayın. İlla gözüne gireceksiniz diye masum canlıların kanına girmeyin. Hem belki alacağınız kişi kürk sevmiyor. Sevdiği başka birşey alın. Hatta sevgilinizi bir barınağa götürüp sıcak bir yuva bekleyen kedi, köpek..evlat edinin. Böylece onun gözünde inanılmaz büyük bir yere geleceğinize eminim. Lütfen bir kereliğine bunu yapın..



    Ne mutlu bir manzara değil mi?  :)




Ünlü, başarılı oyuncu Binnur Kaya ve barınaktan evlat edindiği terrier cinsi köpeği

Binnur Kaya'dan alkışlanacak hareket

Binnur Kaya barınaktan terrier cinsi bir köpeği evlat edinerek örnek bir davranışta bulundu.

29 Aralık 2012 16:44

        Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı'nda korumaya alınan tecavüze uğramış bir kediyi görmeye giden Binnur Kaya'nın ani ziyareti herkesi duygulandırdı. Barınağın gönüllü yöneticisi Meral Olcay'dan bilgi alan Binnur Kaya, tüm sahipsiz kedi ve köpeklerle tek tek ilgilendi. Oldukça duygusal anların yaşandığı bu günün sürprizi ise, ünlü oyuncunun, barınağın en yaşlılarından olan ve yuva bulmasının artık mümkün olmadığı düşünülen Kargöz adlı köpeği sahiplenmesi oldu.               
                              mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.