"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

28 Şubat 2013 Perşembe

ÇİN VE KÜRK İŞKENCESİ




Aşağıdaki fotoğraf ve videolar  Çin sayesinde maalesef  +18 yaş ve üzeri için uygundur!


















         Çin her seferinde sinirlerimi hoplatmayı başarıyor, sadece dua ediyorum bazen. Öbür dünyada hepsi cezalarını çekecek inşallah..


        Ünlüler arasında bu ara pek moda kürk polemikleri. Bülent Ersoy'dan, Sevim Emre'ye hatta İclal Aydın'a kadar birçok isim bu polemiğin içine girdi. Bilmem kaç bin euroluk kürkleriyle hava atmayı bilen ünlülerimizin, hayvanların uğradıkları bu vahşetten haberleri var mı acaba?

VAHŞET!!!

          Hayvanların kürkleri için uğradıkları vahşet, bu video ile bir kez daha gözler önüne serildi. Asya cinsi rakun köpekleri, tavşanlar ve köpeklerin Çin'de uğradıkları korkunç eziyet, kameralara yansıdı.
          Kürkü için yetiştirilen hayvanlar, derileri zarar görmesin diye darbelerle sersemletiliyor ve sonra  hayvanların derileri yüzülüyor. Kürkü için hayvanlar öldürülüyor. Lütfen bir kere olsun şu videoları zor da olsa izleyin!

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/cin-de-hayvanlara-karsi-uygulanan-vahset-18


http://www.ensonhaber.com/cinde-hayvanlara-uygulanan-siddetin-goruntuleri-2013-02-28.html






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.