"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

24 Eylül 2014 Çarşamba

FİLM TAVSİYESİ; DİNOZORLARLA YÜRÜMEK



       2013 İngiliz yapımı bir 3D aile filmidir. Asla bir çocuk filmi değildir. Yetişkinler tek başlarına izlerken büyük keyif alacaktır. Bu filmin en önemli özelliği dinozorların ilk defa bu şekilde esprili bir dublajla seslendirilmiş olmasıdır. Ve daha güzeli de size vereceğim adresten izlerken de göreceksiniz Türkçe dublajı da biz Türkler'e göre özel esprilerle donatılmıştır, bu yüzden gerçekten çok önemli. Türkçe dublaj gayet başarılı. İzlerken gerçekten farksız olduğunu göreceksiniz. Yani bir animasyom değil de bir belgesel film gibidir. Görsellikleri harika.. Hatta bir anlatıcı bile vardır. Ailece izleyebilirsiniz. Korku, sevinç, macera, aşk, hüzün.. Hepsi bu filmde yeralmaktadır. Yönetmenler Neil Nightingale ve Barry Cook. Size tavsiyem iyi bir televizyonunuz varsa 3D olarak televizyondan izlemenizdir. Asla İngilizce izlemeyin derim. 

    Hikayeye gelince; Patchi, Pachyrhinosaurus türü otçul bir dinozor yavrusudur, kardeşleri arasında en küçük olduğundan hep ezilmiştir, küçükken birgün bir saldırıya uğrar ve başında ömür boyu taşıyacağı bir delik oluşur. Alexornis türü bir kuş ise Patchi'nin en yakın dostu ve hayat kurtarıcısı olur. Kış başlamadan önce ise babasının önderliğindeki sürü ile aç kalmayacakları başka bir yere göç etmeleri gerekmektedir. Patchi sonra birçok başka göçe de tanık olur, aşık olur, ailesinde birçok şey değişir, kişiliği değişir.. Mutlaka izleyin derim. İyi seyirler.. 

http://www.bicaps.net/dinozorlarla-yurumek-izle-1080p-720p-turkce-dublaj-hd/
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.