"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

13 Ağustos 2014 Çarşamba

GÜNÜN TAVŞANI



2 yorum:

  1. Meraba..tavşanımla br hafta başka bir yerde kaldık,, dün gece eve geldik..uyum sağlama gibi bi sorun yaşanmadı.. Gece çok iyiydi tavşan..oynadı yemek yedi..ama bugün hiçbirşey yemedi..sadece su.yere oturduğum zaman kendi gelip kucağıma çıkıyor,.ilk kez kucağımda yemek olmadan kendi kendine geldi..yere bırakıyorum yeniden çıkıyor,,.ve sadece uyuyor kucağımda ; (yemiyor,,ne oldu bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tavşanların farklı yerlerde psikolojileri bozulabilir, çok hassastırlar. Yeni yerlere çok da meraklıdırlar. Tavşanınız dönünce üzülmüş veya yolda sesten, araçtan filan etkilenmiş olabilir. Bence yoldan korktu. Bolca kafasını, sırtını sevin, güven verin, birkaç güne yiyecektir, etkilendiğinden dışkı da yapmayabilir, iki günü geçerse de veterinere götürün çünkü su içmelidir. Tamamen stresten merak etmeyin. Yorum yazdığım son kişisiniz.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.