"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

27 Ağustos 2014 Çarşamba

VOLKAN DEMİREL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU




……………………………………BAŞSAVCILIĞINA
Şikayet edenin adı/Soyadı:
TC NO:
Adres/telefon numarası:
Şüpheli:
Volkan Demirel
Fenerbahçe Futbol Kulübü Futbolcusu
Suç Yeri: Manisa 19 Mayıs Stadı, Fenerbahçeli futbolcuların soyunma odası.
Suç: Rol model olan ünlü futbolcu Volkan Demirel’in basına demecinde toplumda suç işlenmesi için alenen tahrikte bulunması.
Suç Tarihi: 25.8.2014
Açıklamalar:
25.8.2014 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe futbol kulüpleri arasındaki süper kupa finali sonrası, maç sırasında tartıştığı bir diğer futbolcuya hakaret amacıyla basın karşısında, günümüzde  zaten işkence, tecavüz, zehirlenme gibi fiillerle karşı karşıya olan sokak köpeklerinin yaşam hakkını ihlal ederek, kamuoyunu fevkalade üzen ve   galeyana getiren, bazı kötü niyetli kişilerin ise bu  fiili işlemeleri için özendirici olup tahrik edecek cümleler kurarak  ‘belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bana kalacak bu iş...’ diyerek beyanatta bulunan Fenerbahçe Futbol Kulübü ve Milli Takım kalecisi Volkan Demirel'in TCK nın 214.maddesi 1. bendi (1) ‘ Suç işlemek için alenen tahrikte bulunan kişi, altı aydan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.’ ve 3. bendi (3) ‘ Tahrik konusu suçların işlenmesi halinde, tahrik eden kişi, bu suçlarıa azmettiren sıfatıyla cezalandırılır.’ hükmü uyarınca,  hakkında soruşturma yapılarak dava açılmasını talep ediyorum.
Ayrıca, bu futbolcunun Türkiye Futbol Federasyonu disiplin talimatnamesinin 39. maddesi gereğince ceza alması için de başvuruda  bulunulmuştur.
Bu konu hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını arz ederim.
Tarih
Ad/Soyad
İmza
EK1. Hürriyet Gazete haberi
http://www.hurriyettv.com/spor/futbol/kaleci-volkandan-sok-sozler-sokak-kopeklerini-zehirlesinler_44472?utm_source=hurriyet&utm_medium=Haberdetay3lu&utm_campaign=widget
EK2. Milliyet Gazete haberi
http://www.milliyet.com.tr/-belediye-kopekleri-zehirlesin--galatasaray-fenerbahce-1930883-skorerhaber/

http://www.haytap.org/index.php/201408265196/suc-duyurusu-ornekleri/fenerbahceli-futbolcu-volkan-demirel-hakkinda-suc-duyurusu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.