"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

12 Haziran 2014 Perşembe

CEVAP; SN. CANSU GEDİK, SORU BIRAKMAK


      SORUM VAR 1 ve SORUM VAR 2 bölümleri yoğun soru ve cevaptan dolayı dolmuştur. O yüzden Günün Tavşanı veya ilgili konuların altına yorum veya soru bırakabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni :) Evet ben konu olarak reklam olmasın diye öneri yapmamıştım ama soranlara söylüyorum, sahibinden.com'da hayvanlar aleminden küçükbaş ve büyükbaş yem bölümüne girin, orada balya ile buğday balyası ve yonca balyası satılıyor, tavsiyem bunlardır. Hem 6 aylık- 1 yıllık filaln alıp serin kuru bir yere koyarsanız tavşanınız gönlünce yer hem de petshoplardaki 200 gramlık otlata dünya kadar para vermemiş olursunuz :) İyi alışverişler dilerim.
    http://www.sahibinden.com/hayvanlar-alemi-yem-ve-mama-kucukbas-buyukbas

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim, küçük bir yardımım dokunduysa mutlu oldum, inşallah, bu aralar siyasi fikirlerim yüzünden birçok kişi saldırmaya başladı ama yılmadan hayvanların hakkını aramaya devam edeceğim :)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.