"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

10 Mart 2013 Pazar

MILKY


İşte evimizin yeni üyesi, Tawşi'nin gözbebeği tatlı kızımız Milky :)


         Biri veterinere tüylerini kestirmek için götürmüş, veteriner de tüylerini keserken ayağını kırmış, sağolsun üç aydır Aysun Hanım'da bakımdaymış bu zavallı kız. Fotoğrafını görünce çok üzüldüm hikayesine, ne insanları geçtim, NE VETERİNERLER var, diplomayı kasaptan alıyorlar sanırım bazıları.. Şu an ayağı çok iyi, inanılmaz koşuyorlar evin içinde, gerçekten de bir hareket geldi :)
        Milky çok uslu bir kız, bir kuzu gibi adeta, çok sevecen bir yapısı var, hiç yabancılık çekmedi, kedi gibi kucakta uyumayı çok seviyor, başını kaşımayı bırakırsanız Tawşi gibi kıtlıyor ama, biraz keyfine düşkün yani :)  Evi bayağı gezdi ve tanıdı, oldukça meraklı, bu sırada da Tawşi ona rehberlik yaptı adeta, Tawşi şu an yerinde duramıyor, 360 derece deli gibi dönüyor, sanırım sevindirik oldu, yakalayabilene aşk olsun  :) 
       Ben Tawşi'ye obur ve çok su içen diye bilirdim ama Milky sanırım ondan bir adım önde bir konuda, yemek yerken de kedi gibi, gözlerini kapatıp keyif yapıyor, damağına düşkün, Tawşi ise çok yemeyip ona bıraktı bugün kendi kabından, sanırım misafirperverlik yaptı centilmen tüylüşüm :) İnanılmaz su içiyor, Tawşi günde ortalama 600-700 ml su içerken Milky sanırım 1litre içiyor, suluk dışında büyük bir tas da koydum ki yetsin :))
           Kısacası bundan sonra bir değil iki Kırtlak'ım var, tam da istediğimiz gibi yardıma muhtaç, şirin bir kız bulduk. Aysun Hanım gibi gerçek bir hayvanseverle tanıştığım için çok mutlu oldum. Kendisine herşey için çok teşekkür ederim, çok düşünceli, bir kişi, Milky'mizin topundan mamasından tasmasına herşeyini getirmiş sağolsun. Hem onlara, hem de sizin uzun kulaklarınıza Allah uzun ömürler versin.




        It took the vet to estimate the feathers female rabbit owner. Veterinary broke his foot. Current situation very well. Tawşi was her best friend.  Her name is Milky.. Funny actions are coming soon.. :)

2 yorum:

  1. maşallah, maşallah umarım uzun ömürlü olur. tawşi ile milky' nin birlikt çekilmiş bir fotoğrafını da istiyoruz ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, teşekkürler, yeni fotoğraflarını çektim zaten en kısa zamanda yükleyeceğim.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.