"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

21 Mart 2013 Perşembe

BU NASIL İNSANLIK?





      












         Bir tavşan düşünün, insan diyemeyeceğim kişiler çocuğuna oyuncak diye alıyor, çocuk bununla oyuncak gibi oynuyor, oynarken de bir bacağını kırıyor, sonra tavşan veterinere götürülüyor, tabi bu şahsa veteriner denilirse, ben demiyorum, bacağını iyileştirmeye çalışırken daha beter yapıyor ve bacağını kesiyor. Şimdi burada Yuuuh! demenizi duyar gibiyim. Avukat olsaydım kesinlikle her iki şahsa da dava açardım ve açılması için de uğraşacağım, nasıl bir cehalet bu ya?  Aysun Hanım'dan Milky kızı almasaydık hemen bu tatlı kızı eve alırdık ama biraz geç oldu..  Tavşan arayan varsa işte çok tatlı bir pofuduk, üç bacaklı olsa da ne olacak,  gayet sağlıklı, lütfen ona kalbinizde ve evinizde yer açın, bari bundan sonra kaderi değişsin.. 
     TAVŞANLAR OYUNCAK DEĞİLDİR!  

http://www.petarkadas.com/petbul/ilan-3-bacakli-aslanbas-tavsan-istanbul

4 yorum:

  1. Hemen ilana baktım ama yuvasına kavuşmuş, umarım iyi bakıp yaşadığı kötü şeyleri unuttururlar.
    Ya bunları görüyorum ya gözlerim doluyor yemin ederim insanlığı geçtim beşer olmaya bile yaklaşamamış mahluk bunları yapanlar. Benimde dünyalar güzeli bir Holland Lop'um var, içim acıyor. Gidip yavruma sarılayım ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece sizler gibi kişiler besleseler de bari tavşancıklar 3 ayaklı kalmak zorunda kalmasa ya da boşu boşuna ölmeseler..

      Sil
  2. Tavşanların dadıyguları var, onlar da canlı, bu dünyada yaşayan herkesin yaşama hakkı var... Ayaklarını kıranlar bir düşünsünler, onların ayakları kırılsaydı iyi olur muydu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke empati kurabilseler, işte o gün ne hayvan düşmanı kalır ne de birbiriyle savaşan insan..

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.