"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

14 Ağustos 2016 Pazar

SİNEM KOBAL ve EŞİ KENAN İMİRZALİOĞLU'NDAN MUHTEŞEM DUYARSIZLIK!!!!



       Bu haberi demin duyunca beynime kan sıçradı, yıl olmuş 2016'nın sonu, millet hem de ünlüler (örnek olacak şeyler yapmalı ve bence duyarlı olmalılar) duyarsızlıkta sınır tanımıyorlar. Geçen gün karısıyla mitinge gidip bir d ekonuşma yapan Kenan İmirzalioğlu sanırım sokak hayvanlarına karşı fazla duyarsız, ya da eşinin beğenip tutturduğu hayvanı alıp üzmek istememiş, sonuç ne olursa olsun rezalet çünkü parayla alınıp sokağa ve barınaklara terkedilen hayvanlar doluyken Sinem Kobal'ın kucağındaki de avm'den bir çanta veya ayakkabı almaya benzerdir. İkisini de kınıyorum!! Kendisinin kucağında bir sokak kedisi veya köpeği olmasını umardık. Şimdi kendileri 'Biz zaten sokaktakilerini de besliyoruz' diye demeç verirler ama bu fotoğraf beyninizden kazınmasın ve o çok beğendiğiniz ünlülerin gerçek halini görün işte.. Dostlarımız satılık değildir!!! En altta da haberin sitesinde yaptığım yorum var. 







































Tawşi;

Kenan İmirzalioğlu'nun da Sinem Kobal'ın da duyarsız olduklarını bu haberden iyice öğrendik, sokak ve barınaklar zavallı, sokağa terkedilen cins köpeklerle doluyken hayvan satın almak, bir çanta satın almakla eşdeğerdir ve bunu günümüzde sadece cahiller ya da duyarsızlar yapar, kaldı ki ünlülerin daha örnek olacak davranışları olmalı, yazık!!! (Ankara'daki Patiliköy denen gönüllülerin köpek barınağı belediyece yıkılıyor mesela!! ama siz gidin kredi kartıyla alın, 12 taksit de yaptırın!!)


http://www.hurriyet.com.tr/sinem-kobal-29-oldu-40192514

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.