"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

13 Ağustos 2016 Cumartesi

PATİLİKÖY YIKILMASIN!!!! LÜTFEN İMZALAYIN!


Patiliköy




Patiliköy, Mamak Belediyesi İmrahor Vadisi’nden 500-700 köpeğe can olmaya çalışan küçük bir grubun adı, belki duydunuz belki ilk kez duyacaksınız. Ama duymazdan gelmeyin bu canların çığlıklarını.
Canan ve Volkan Koç 365 gün yaz-kış demeden, yağmurda, çamurda, karda, yazın bayıltan sıcağında onları besleyip, tedavi ettirip, kulübe yapıyorlar. Onlar aç kalır diye hasta bile olmaya vakitleri yok. Hem de 2 kişi ve 5-10 kişilik gönüllülerle fakat gönüllüler her gün gelemiyor. Canan Volkan çiftinin tek zenginliği sevgi ve merhametleri.
Genelde gelen mama ve klinik destekleriyle ya da kliniklere borçla yapıyorlar bütün bu hayran kalınası şeyleri. Ama şimdi durum çok riskli çünkü Patiliköy’ün kapısına kepçeler dayandı.Her gün artan canlarımızla çok zor durumdayız. 500-700 canımızın yuvası yıkılacak.
Her gün Patiliköy’e veya ormana yeni bir can atılıyor. Her gün annelerimiz, bebeklerimiz, hastalarımız artıyor. Hasta canlarımız klinikten döndüğünde yuvasız kalacaklar. Gidecek hiçbir yeriniz olmadığını düşünün. Biz hiçbir koşulda onları yalnız çaresiz bırakmayacağız. Ama evsiz kalmamaları size bağlı. Bu kampanya ne kadar çok destek görürse, bir yardımseverin bize el uzatması o kadar artar.
Lütfen onların çığlığına kulaklarınızı, kalplerinizi kapatmayın. Destek verin, Devlet Patiliköy’e ya yeni bir arazi tahsis etsin ya da bize bir gönüllü arazi bağışlayana kadar buraya dokunmasın.
Bizi, Patiliköy meleklerini, canlarını yalnız bırakmayın. Siz yoksanız biz hep eksiğiz. Her zaman söylediğimiz gibi Patiliköy cennetle cehennemi ayıran en ince çizgidir canlar için.   https://www.facebook.com/patilikoy/?ref=ts&fref=ts

Lütfen imzalayın; 

https://www.change.org/p/patilik%C3%B6y-y%C4%B1k%C4%B1m%C4%B1-durdurulsun-k%C3%B6pekler-evlerinden-olmas%C4%B1n


Fotoğraflar;











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.