"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

25 Ekim 2015 Pazar

500.000 DOLAR KEFALET!!!



Yatak odasında köpeğine tecavüz ederken sevgilisine yakalandı


ABD'nin Pensilvanya eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir kadın, erkek arkadaşını yatak odasında köpeğine tecavüz ederken bastı.

İngiliz The Mirror'ın haberinde adı anılmayan kadın, karşılaştığı manzara karşısında kendinden geçerek polisi aradı ve sevgilisi Matthew Ziolkowski'yi evden kovdu.

Polis şimdi kadının iddialarını araştırıyor. 

Yetkililerin hayvana tecavüz ve eziyet suçlamaları yönelttiği Ziolkowski, 500 bin dolar kefalet belirlenerek Allegheny Bölge Hapistanesi'ne atıldı.
Tawşi der ki;  İstanbul'un Kağıthane ilçesinde sokak ortasında sokak köpeğine tecavüz eden adamı hatırlayalım, neler yaşandı?
1) Hakim; "İtin sahibi yok mu?" dedi.
2) Tecavüzcü serbest bırakıldı.
         Nerede hapis, nerede 500.000 dolar (1,5 trilyon) kefalet ücreti?  Amerika tabi ki herkesi yönetir çünkü her ne kadar barınaktaki hayvanları maalesef uyutsa da ve buna karşı olsam da sahipli hayvanına ve vatandaşına değer veriyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.