"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

14 Ağustos 2012 Salı

HAYVANLARI BOYAMAK


        Son yılların en saçma sapan olaylarından biri.. Üstelik insanların kullandığı saç boyalarının ne kadar kanserojen madde içerdiği açıklanmışken, saçlarını boyatan bazı kadınlar ölmüşken, bu zavallı hayvancıkları palyaço gibi boyamak da nedir? Bunlar oyuncak mıdır?  Biri gelip size sormadan garip bir maddeyle mora boyasa ne hissederdiniz? Yapmayın etmeyin..




Bunun sahibini alıp gökkuşağı gibi boyayacaksın..



ANIMALS COLORING
       One of the most ridiculous events in recent years .. Moreover, how many people use hair dyes contain carcinogenic substances has been explained, paint colorful hair, some women have been killed, what is this poor little animals to paint like a clown? Are these toys? Someone asking you to come and purple paints their substance How would you feel weird? Do not Do not do it ..

2 yorum:

  1. Hayvancıkların doğal rengi halbuki ne kadar guzel yaratan en guzel haliyle yaratmış.. Doğallıktan daha guzel ne olabilir ki.. İnsanları da anlamak güc.. Zaten yeterince kirlenmiş elleriyle bı de hayvanların günahına giriyorlar :(

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.