"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

21 Ağustos 2012 Salı

TAWŞİ TATİLDE

       Tawşi, yazlığımıza gelir gelmez yine içindeki meraklı tavşan uyandı ve etrafı kolaçan etmeye başladı. Tawşicik koklamakta ve etrafı incelemekte haklıydı çünkü bu evde 40 kedi, 1 köpek ve bir salyangoz yaşamaktaydı. Bu yüzden çok dikkatli olmalıydık, kedilerle asla yakın olmamalı, köpekten de uzak durmalıydı. İşte Tawşi'nin yazlık maceraları..



                         Tawşi bu ahşap merdivene bayıldı, kemirmek için değil tabi, aşağı yukarı koşuşturmak için :) Özellikle yokuş yukarı hızla merdiveni ikişer ikişer çıkması süper :)



Bir karış boyundaki minik yavru kedi ile göz göze geldiği an.. Tawşi'nin şaşkınlığı, kediye dudak büzüşü ortada :)



Tawşi, yazlıkta da hemen büyük bir leğene kuruldu :)



Yine mi bu ufaklık yahu? :)



TAWŞİ'NİN YAZLIKTAKİ EV ARKADAŞLARI VE BAHÇEDEKİ TEHLİKELİ DOSTLARI


İran kedimiz Köpük  8)



Ayağında duyu kaybı yaşadığı için terkedilen yavru kuçu Bıdık


                                                           Klima üstü canavarları :)


Security :D


          Ve nice sınırsız kedi.. Fotoğrafları çektikçe ekleyeceğim. Tawşi bu kadar hayvanla nasıl yaşıyor derseniz, zaten iki ay kalacağız ama bu sürede çok dikkatli davranıyoruz. Tawşi ben dışardayken ya da gece uyurken benim odamda kalıyor, özgürce geziyor. Hiçbirşeyi kemirmiyor, zarar vermiyor. Çünkü kasası, kuru samanı, otları, kemirme taşı sürekli yanında. Üst katta odada su içmek için içine girip çıktığı bir klübesi, içinde suluğu, önünde yemleri, otları, tuvalet kabı var. Aynılarından birer takım da aşağıda salonda yer alıyor böylece rahatça dolaşıyor. Ev içinde sadece İran kedimiz Köpük, kuçu Bıdık ve yavru iki kedimiz var. Onlar Tavşi'ye karşı çok saygılı ama yine de gözüm üstlerinde, asla onları yaklaştırmıyorum. Bahçeye kedi popülasyonu azken ve tasmayla çıkıyoruz. En büyük tehlike bahçedeki kediler, çünkü Tawşi'yi çok merak ediyorlar. Site sinekler için bahçelere zehir sıktıysa iki gün bahçeye çıkmıyoruz, otlar ve zemin tehlike yaratabilir.





Tawşi, as soon as my summer house still interested in the rabbit woke up and began to look around. Tawşi viewing because it was right around the house sniffing and 40 cats, 1 dog and living in a snail. We should therefore be very careful, cats should never close, the dog should stand well away. Here Tawşi'ssummer adventures ..

Tawşi loved the wooden ladder, not subject to gnaw on, rushing up and down the stairs two by two to come out :) Especially the super fast uphill :)

Come eye to eye with a tiny kitten along a span of time .. Tawşi's confused, cat shrunken lips in the middle :)

Tawşi, cottage or a large basin was formed immediately :)



TAWŞİ'S DANGEROUS FRIENDS AT HOME AND GARDEN
And nice unlimited pussy .. Photos will add çektikçe. How do animals live in Tawse say it's already two months, but this time we will act very carefully. I'm staying in my room at night while sleeping or out with Tawse, traveling freely. Kemirmiyor anything, does not hurt. Because safe, dry straw, grass, gnawing move around all the time. To drink water flow in and out on the top floor room Kiosk, in the leech, in front of the feed, the grass, the toilet's tank. Aynılarından roam freely so that a team is in the hall below. Foam only cat in the home in Iran, a small bidi have a cat and two kittens. They are very respectful towards Tavşi'ye eye on them, but still, I never yaklaştırmıyorum them. Leash cat population is low and going out into the garden. The biggest danger in the garden cats, because they are very curious about Tawşi'yi. Garden gardens poison for flies do not go two days sıktıysa site, herbs and ground can be dangerous.








2 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.