"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

6 Mayıs 2012 Pazar

TAVŞANLI BULUŞMALAR



*1 Temmuz 2012 pazar günü İstanbul Gülhane Parkı'nda 2. tavşanlı buluşma gerçekleştirilecek. Tavşanınızın suluğunu, yemini, tasmasını, taşıma kabını unutmayın. Gelirken beraber yemek üzere de birşeyşer getirilmesi yazılmış. Aşırı sıcaklara dikkat edin, tavşanınıza ve size güneş geçmesin, su kaybına dikkat edin, diğer tavşanlarla sorun yaşamaması için hep tetikte olun Ayrıntı için; http://www.tavsansevgisi.com/forum_posts.asp?TID=7252&FID=13&PR=3


* 20 Mayıs pazar günü İstanbul'da Petarkadaş'ın tavşansever üyelerinin  tavşan buluşması vardır, organizasyon: valiente 21

*6 Mayıs pazar günü Ankara Kurtuluş Parkı'nda saat 12.00'de başlayacak ve 3-4 saat sürecek bir tavşan buluşması olacaktır, Petarkadaş, Tavşan Sevgisi üyeleri ve tüm tavşanseverler beklenmektedir, organizasyon: 0533 623 68 18

2 yorum:

  1. www.loptavsan.com olarak Tavşan Severler Tanışma etkinliğimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Hava da gayet güzeldi. Toplamda 14 kişiydik.

    Zaman zaman güldük, eğlendik bazende duygusal anlar yaşadık. Özellikle tesadüfen tavşanlarımızı görüp yanımıza gelen ailenin anlattıkları bizi duygulandırdı.

    Tarım Bakanlığından Veterine Hekim Salih Bey etkinliğimize renk kattı. Genel bir Tavşan muayenesinde yapılanları uygulamalı olarak gösterdi. Tavşan sağlığı hakkında bilgiler verdi.

    Fotoğraflar çektirdik. Özelliklede loptavsan.com olarak getirdiğimiz uzun tüylü Hollanda Lop Tavşanı yoğun ilgi gördü.

    Bu etkinliğimizde acemiliğimizi atmış olduk. II.etkinliğimizin daha profesyonel, daha bol katılımlı, canlı ve aksiyonlu olması için neler yapabiliriz onları da düşünmemize vesile oldu.

    Etkinliğimize katılan katılamayan, gönülleri bizimle beraber olan herkese teşekkür ederken, katılma nezaketini gösteren arkadaşlara, Veteriner Hekim Salih Bey'e ve ikramları hazırlayan eşim Handan'a ayrıca bir kez daha teşekkür ederim.

    Bir sonraki LopTavsan.com Tavşan severler etkinliğimiz Eylül ayı başında yapılacaktır.Gelişmeleri ilerleyen günlerde www.loptavsan.com, tavsansevgisi.com ve petarkadas.com 'dan takip edebilirsiniz.


    ETKİNLİK DURUM RAPORU:

    *** 1.Tavşan Severler Tanışma Etkinliği Ankarada yaşananları Tavşan Severler Faaliyet Raporu / Loptavsan.com 'dan OKUYABİLİRSİNİZ. ***

    YanıtlaSil
  2. Umarız bu faaliyetler çoğalır ve özeillkle de barınaklara köpeklerin yanına terk edilen zavallı kimsesiz tavşanlar da sahiplendirilir..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.