"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

15 Mayıs 2012 Salı

YASALAR NEREDE?

Sonunda bunu da yaptılar

hurriyet.com.tr / DHA
05.01.2011

Akhisar Bld.-Tavşanlı Linyit maçında bir taraftarın stada getirdiği tavşanı sahaya atıp ölümüne sebep olduğu ileri sürüldü. Söz konusu kişi bir tavşanla ortaya çıkıp, “Atmadım, elimden düştü ve yaşıyor” dedi.

TSYD KÜTAHYA TEMSİLCİSİ AYDIN: BU OLAYIN SORUMLULARI BULUNMALI

MANİSA VALİSİ: 1 KİŞİ YAKALANDI
BU TAVŞAN O TAVŞAN MI 

            FANATİKLİK sınır tanımıyor... 19 Aralık 2010’da Akhisar’da oynanan Akhisar Belediyespor-Tavşanlı Linyitspor Bank Asya 1. Ligi maçında ev sahibi takımın bir taraftarı, sırf rakip takımın ismini çağrıştırıyor diye stada tavşan getirdi. Yasin Gergin adlı taraftar, kulaklarından tuttuğu tavşanla tezahürat yaparken, tribünden iki arkadaşı da ona eşlik etti. Akhisar kaynakla bir internet sitesi olayın görüntülerini yayınlayıp, söz konusu taraftarın tavşanı yere atıp ölmesine neden olduğunu yazınca ortalık karıştı.

Cezalandırılsın
              Manisa Valiliği’ni elektronik posta yağmuruna tutan hayvanseverler, tavşanın ölümüne sebep olan kişilerin cezalandırılmasını istedi. Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Yasin Gergin, tepkiler üzerine elinde bir tavşanla DHA’nın Akhisar’daki bürosuna bir tavşanla gelerek, “Tavşanı sahaya atmadım. Ben kulaklarından tuttuğum sırada biri arkadan itince elimden düştü. Sol ön ayağının kırıldığını gördüm ve veterinere götürdüm” dedi.

There was no such brutality!
Fanaticism knows no bounds ... FC-Tavsanli Linyitspor Akhisar Akhisar played December 19 in 2010 Bank Asya 1 League match, a supporter of the home team, just because the opposing team's name evokes the rabbits he brought the stadium. Yasin's supporters nervous, holding rabbit ears while cheering, the two friends accompanied him to the bleachers. Akhisar publish images of the source of the event, a website, that led to the deaths in question would generate fans threw down the rabbit was confused mess.

Punishment for animal lovers who showered Manisa Governorate electronic mail, wanted to punish those who caused the death of the rabbit. Balikesir University, Physical Education and Sports High School Yasin tense, the hands on the responses of a rabbit is a rabbit came to the office of DHA Akhisar, "the rabbit did not throw the pitch. One of the ears, back when he fell from my hand I itince. I saw the left front leg was broken and took her to the vet, "he said.



Kütahya'da kaçak tavşan eti operasyonu

Kütahya'da kaçak tavşan eti operasyonu
 
       Kütahya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler 139 tavşanın etini kaçak yollarla piyasaya sürmek isteyen 3 kişiyi suçüstü yakaladı.
       Kaliforniya ve Yeni Zellanda cinsi 139 adet tavşanı keserek Kütahya ve İlçelerinde piyasaya sürmeye hazırlanan İ.İ, H.İ ve F.M.T, yakalandı. Zanlılar, alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
(CİHAN)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.