"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

15 Mayıs 2012 Salı

KAHRAMAN TAVŞANLAR

TAVŞAN SAHİBİNİ KURTARDI
(Port Byron, Illinois, ABD)
            Ne zaman bir tehlike baş gösterse, tavşan Robin imdada yetişir! Robin, uyumakta olan sahibine hamile karısının tehlikede olduğunu haber verdi. Sahibi gecenin bir vakti kafesini tırmalayan minik tavşana önce kulak asmadı. Ama Robin vazgeçecek gibi değildi. Sahibini uyandırana kadar gürültü yapmaya devam etti. Sonunda uyanan adam karısının bilincini kaybettiğini fark etti ve onu hemen hastaneye götürdü.
            Uzmanlar Robin’in davranışlarının büyük olasılıkla sadece bir rastlantı olduğunu söylüyor. Ama sahibi tavşanın gerçekten kötü bir şeyler olduğunu hissettiğine inanıyor. "Köpeklerin acil durumları önceden sezme yeteneğine sahip olduklarını duymuştum" diyor genç adam. "Robin tavşanların da bunu yapabileceğini kanıtladı." Tavşan Robin sayesinde sağlığına kavuşan evin hanımı ise bu olaydan tam bir ay sonra bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
(Amanda Pressner  http://www.webhatti.com/genel-sohbet/239872-sasirtici-hayvanlar.html#ixzz1utbxCFMv)


RABBIT SAVED PERSON

(Port Byron, Illinois, USA)

    When you show a danger looms, rabbit Robin to the rescue! Robin, sleeping and told the owner of the pregnant wife is in danger. Before the night is a time for the owner of the rabbit ears did not exceed the tiny cage scratching. But Robin did not like to give up. Until you wake up the owner continued to make noise. Finally woke up he realized he had lost consciousness and his wife took him to hospital immediately.
    Experts say that Robin's behavior is probably just a coincidence. But I believe that the owner feels that something is really bad rabbit. "I've heard of dogs that they are capable of detection in emergency situations in advance," says the young man. "Robin rabbits also proved it could do." Thanks to Robin Rabbit return to health of the lady of the house exactly one month after this incident gave birth to a daughter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.