"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

9 Temmuz 2015 Perşembe

CEVAP; DİŞİ KIRILAN TAVŞAN







       Merhaba, tavşanların dişleri hemen uzar merak etmeyin, zaten dişleri sürekli uzadığı için tavşanlar sürekli birşeyleri kemirme eğilimindedirler, kemirmezlerse dişleri aşırı uzar, nefes almalarını engeller ve ölümlerine sebep olabilirler. Tavşanınızın mutlaka kemirmesi için ahşap, çivisiz, boyasız, temiz bir meyve veya sebze kasası olsun, manav veya pazarlardan ücretsiz alabilirsiniz. Kemirdikçe yenilersiniz. 

2 yorum:

  1. Merhaba Köpeklerin Eğitime Gönderilmesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
    Orada İyi Davranırlarmı Anneannem Yıllarca Köpek Besledi Şimdi Tekrardan Bir Köpek Sahiplenicek Sizce Eğitim e Göndermeli Mi Yoksa Eğitimi Kendisi Verebilir Mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, geçenlerde Prof. Dr. Orhan Kural yıllardır nam yapmış bir köpek eğitim merkezinin gerçek yüzünü gazetecilerle ortaya çıkardı ve o sırada bile darp edilip dayak yediler. Ben sadece bekçi köpeklerinin eğitim almasından yanayım. Birçok eğitim merkezi maalesef şiddet uygulayabiliyor siz 24 saat izleyemiyorsunuz ve dostunuz farklı bir kimliğe bürünüyor, daha agresif oluyor. En iyi eğitimi siz verebilirsiniz, ödül mamaları ve biraz sabır derim, internette sırayla dersleri izleyerek köpeğinize uygulayın derim. Ben şimdiye kadar birçok köpek eğittim hem de bunlar sokak köpekleriydi gerçekten basit ve zevkli. Anneanneniz umarım sokak veya barınaktan ücretsiz bir köpek sahiplenecektir.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.