"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

17 Mart 2012 Cumartesi

KABLO CANAVARI..

                    Herkes tavşanlar kablo kemirir, uzak tutun, yangın çıkabilir, elektrik çarpabilir, eşyanız zarar görür der durur, hiç anlamazdım.. Neden o plastik şeyleri kemireyim ki lezzetli yiyecekler varken.. Geldiğimden beri de hiç elleşmemiştim ama bugün şeytan dürttü, dostum da televizyona bakarken şu şarj aletinin tadına bakayım dedim, birden üçe böldüm, o an ağzımda parçalarla enselendim.. Dedim kafes hapsi geliyor ama dostum birşey demedi, yalnız saklamayı unuttuğu 2 kabloyu da diğer kabloların yanIna kaldırdı ve "Seni İris'in kablolarının içine atacağım.."gibi birşey dedi ama anlamadım :)

2 yorum:

  1. ben tavşan alacağım kabloları kemirmesinler diye ne yapabilirim ... tavşi lütfen cevap yaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba , öncelikle asla petshoplardan filan hayvan satın almayın, Petarkadaş gibi ücretsiz hayvan sahiplendiren bir siteden yuva arayan zavallı bir hayvan sahiplenin ve sevaba girin. Tavşan eve gelmeden önce yaşayacağı odayı, yiyeceklerini, kısacası herşeyini ayarlamalısınız. Tavşanınız için pazar veya manavdan temiz, çivisiz, boyasız bir sebze-meyve kasası bulmalısınız ki kablolar yerine bunu kemirsin. Yurtdışında tavşanlar kemirmesin diye kablo izole eden ürünler satılıyor ama ülkemizde görmedim, yine de Koştaş, Bauhaus, Tekzen, Metro, İkea gibi yapı marketlere sorabilirsiniz belki gelmiştir. Kabloları duvara üstten sabitleyin derim.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.