"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

14 Eylül 2015 Pazartesi

ÇİFTE PİTBULL DEHŞETİ !!!



       Bugün Show Haber'de ABD'de yaşanan bir Pitbull dehşeti gördüm, bu sefer ise mağdurlar insanlar. Biri iki Pitbull cinsi köpeğini ağızlıksız olarak sadece kayışlı tasmalarıyla sokakta gezdirirken o sırada köpekler sahiplerinin ellerinden kurtuluyor ve yoldan geçmekte olan bir adama saldırıyorlar. Dakikalarca biri zavallı adamın sağından, biri de solundan kanlar içinde acıyla çekiştiriyor, sonra zavallı adama yardım için sokaktan geçen başka kişiler geliyor ama köpekler bu sefer o adamlardan birine saldırmaya başlıyor, iki adam da ölüme çok yakın ve polis geldiğinde bile köpekleri ayıramıyor, şanssız adam dakikalarca acı çekmeye devam ediyor, tüm sokak kan gölü.. Sözüm şu ki, ben bir hayvanseverim, bu köpekler sokakta başıboş gezmiyor, birileri gidip parayla pet shoplardan, internetten, çiftliklerden mal alır gibi alıyor ve sonra anlamsız bir güç gösterisi yapıyor. Zaten sizin başınızda bir bela varsa bunun önlemi bu köpekler değildir, bir kurşun yine bu köpeklerin işini bitirir çünkü peki o zaman bu köpekler neden besleniyor, ben köpek seviyorum derseniz bunu anlayamam çünkü barınaklar zavallı köpeklerle dolup taşıyor, ayrıca bekçi köpeği arıyorsanız sokak ve barınaklarda eğitimli, ücretsiz Alman Kurtları, Kangallar dolu.. Dogo Argentin, Pitbull gibi köpeklerin günahı ne peki? Onları normal yetiştirmiyorsunuz, onları birer suç makinesi yapıyorsunuz, hatta dövüştürüyorsunuz. Keşke laboratuvarlarda hiç üretilmeseydiler. 

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/abd-de-pitbul-dehseti-izle

3 yorum:

  1. merhaba benim 2 aylık tavsanım var yanına arkadas olsun diye tavsan aldık cinsel yaklasımda bulundu kafesleri ayırdık sonra beraber yemek yiyolardı ilk gün 2 aylık tavsanım herseyi yiyo 1 litre s bitiriyo ama yeni tavsanım yemiyo icmiyo anca ben ağzına suluğu tutarsam iciyo idrarını yapıyo ama büyük tuvaletini yapmıyo ilk geldiği gün biraz yedi sonra hiç yemedi kosuyo evin icinde sonra ayaklarını uzatıp yatıyo korkuyoruz ölücek diye normal mi bu alalı 3 gün oluyo korkuyorum ne yapabilirim vete götürmeyede korkuyorum bunlardan önceki tavsanıma kedi paraziti yaptıkları icin öldü elim ayağım bağlı yemesini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın yorumunuz arada kaynamış :( Tavşanlar yeni geldikleri alana 3 günde anca alışırlar zaten, bu sırada yemek yemez ve fazla dışkılama yapmazlar, önce güvenmeleri gerekir. Keşke satın almak yerine ücretsiz yuva arayan zavallı bir tavşana yuva açsaydınız.

      Sil
    2. Erkek tavşanı veterinerlik fakültesinde acilen kısırlaştırın ve tavşanlara kafeste bakmayın, onlara bir oda ayırın, kafeste bakılan tavşan fazla yaşamaz, kafes tavşanlar için ölümdür.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.