"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

13 Eylül 2015 Pazar

İKİ GÜNDE İKİ AYRI DUYARSIZLIK!



 Tatildeyim ama sorularınızı yanıtlamaya ve gündemi yakından takip etmeye devam ediyorum. Sorunum şu aralar Show Haber çünkü yaptığı hayvan haberleri çok acayip, haberlerde kurdukları cümleler hayvan düşmanı kişilerce kuruluyor gibi, gelin inceleyelim, ya da televizyondan izlediyseniz de tekrar hatırlayın lütfen;

1)  Sanatçı Filiz Özten, İstanbul Cihangir'de oturduğu apartmanda birkaç kediye bakıyor ama üst komşusunun da iki adet Dogo Argentin cinsi, beslenmesi yasak olan köpekleri var ve bu köpekler ağızlıksız olarak hep dolaştırılıyor, bir gün yine ağızlıksız gezdirilirken de Filiz Öztan'ın kedisini ağzına alıp parçalıyor. Zavallı Filiz Hanım şoka giriyor, tabi ki kedi hemen ölüyor, köpeğin sorumsuz sahibi ise hala "Kedinizde köpeğimin diş izleri yok, kediniz iç kanamadan öldü köpeğimin sallamasından, veterinere gidip sorun ayrıca istediğim saatte istediğim gibi gezdiririm." diyor.  Bu köpek bir insanı da öldürebilirdi ama zavallı bir kedicik öldü, acilen bu köpeklere el konulmasını istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=lwY5QKIQEjw




2) Zonguldak Ereğli'de 100 gramlık minicik bir yavru kedi çınar ağacına çıkmış, vatandaşlar itfaiyeyi çağırmış, itfaiye 3 gündür gidip geliyormuş ama kedi her seferinde daha da yükseğe çıkıyormuş, koca itfaiye minicik kediyi yakalayamıyor, artık korkuyor mu, akıl mı edemiyor anlamıyorum ama ne yapıyor biliyor musunuz, avuçiçinden küçük kediye tazyikli su sıkıyor. Önce alttan sıkıyorlar, sonra da üstten sıkıyorlar, düşsün diye de bekliyorlar. Bu su sıkılınca insanlarda bel kırabiliyor, sen minnacık kediye ne yapıyorsun Sevgili İtfaiye!!!  Eline geçireceksin eldivenini, merdivene çıkıp tutacaksın, bir taşıma kabına koyacaksın bu kadar ama insanlık dışı görüntüler ön planda! Lütfen inceleyin, bakalım belediye ve itfaiye müdürlüğü ne diyecek???

http://www.posta.com.tr/3Sayfa/HaberDetay/Kediye-tazyikli-suyla-mudahale.htm?ArticleID=300386

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.