"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

24 Eylül 2015 Perşembe

CEVAP; SN. MELİKE YILMAZ







          Merhaba Melike Hanım, yazdığınız bölümde yorum alanı kalmamış bu yüzden acil bölümü dışında herhangi bir konu altına, hatta bu konu altına  yazabilirsiniz. Ne demek, iyi bir yer bulduğunuza çok sevindim. Tavşanınıza mutlaka manav veya pazardan temiz, çivisiz, kokusuz, boyasız bir sebze-meyve kasası bulup alın, bunu kemirsin, kemirdikçe de yenileyin mutlaka ki dişleri aşınıp uzamasın. Tavşanlar sırf dişleri uzamasın diye sürekli birşey kemirirler. En önemli diğer kemirme ürünü de uzun samanlardır, atların ve ineklerin yediği, balya ile satılan samanlar. Sahibinden.com'da bulup 1 balya sipariş verin, kiler gibi serin, kuru ve karanlık bir yerde saklayıp her gün önüne yeni bir miktar koyun, önünde hep kasası, uzun samanı ve uzun kuru otu sınırsız olsun, dişleri aşınsın. Uzun dişler nefes almayı, yemek yemeyi bile engeller çünkü. Ne kadar çok kemirirse onun için iyidir böylece diş kestirmeye de gerek kalmaz. İyi olmasına çok sevindim umarım tamamen düzelir :) Melike Hanım siz liseyi nerede okudunuz?

2 yorum:

  1. Merhaba melike yılmaz benim kızım oluyor ben kızımın hesabından sizin sayfaya girip yazabil dim .yazan kişi benim annesi oluyorum.ve benim kızım liseye gitmiyor orta okulda şuanda bi yanlışlık olmasın başka melike Yılmaz olabilirmi acaba.hemen şunu belirtmek istiyorum ben .sayfada o bölümde yazacak yer kalmadı demişsiniz.melike yılmaz ın adına yazdığınız yazıyı gördüm ve o yazının altına yanıt yazdım.biraz uzun bir yazı olduğu için buraya tekrar yazamıyorum. Ama lütfen yazdıklarımı oradan okuyun benim için önemli birkaç gündür çok şeyler yaşadım sizede birtürlü ulaşamadım lütfen okuyun yazımı.bebeğim öldü çok zor günler geçirdik Tavşanım la. şimdi evim sanki bomboş. neler olduğunu orada özetleyerek yazmaya çalıştım.ataşehirdeki Veteriner in telefon nosunu yazayım 02164554571 adresi şuan bilmiyorum ama sonra yazacağım.o yazımı okuduktan sonra veteriner için nedersiniz bilmiyorum ama oraya götürdüm ve yine sonuç hüsran oldu daha fazla müdahale edemediler antibiyotik i 7 gün kullanın kontrole gelin olmazsa iyne yaparız dediler.ağır akciğer enfeksiyonu var demişti.. ben ölmeden birgün önce götürmüş ve sabaha kadar doktor la iltibatta oldum .durumunun iyi olmadığını söyledim ama doktor yapacak birşeyin olmadığını antibiyotik i kullanmaya devam edin dedi ve Tavşanı n durumu ağırlaşırsa getirin demişti.ertesi günü durumu daha ağırlaşınca bende burdaki daha önceki veteriner e götürdüm ozaman serum taktılar öbür taraftaki sn.melike yılmaz yazısının altına yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız.ama şunu belirteyim ben ataşehirdeki veteriner için tavşan dan anlayan doktor buldum yazmıştım ya.benim o bahsettiğim doktor daha sonraki gittiklerinde orada değildi o doktor bana 1yıl Tavşanlar la çalıştım anlarım demişti.sonraki doktor başkaydı o yüzden düşünüyorum da acaba o doktor arada olsaydı Tavşanım düzelirmiydi.belki bu doktor onun kadar anlamıyorum olabilir di belki.siz yinede atasehirdeki bu veterinerin telefon nosunu yayınlay ın çünkü benim Tavşanım 20 gündür hastayı dı belki herşey için geç kalmış mış olabilirim.denemek isteyen denesin. Sonuçta onları hepten suçlayamam.tavşanımın dişleri için dedikleri çıktı yani düzelmişt ama ilk gittiğim doktordu.i.benim durumum karmakarışık olmuştu zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumumu diğer yorumunuzun altına yazdım. İnanın çok üzüldüm. O veteriner orada olsaydı da kurtaramayabilirdi çünkü ateşi var ve bence ağır bir enfeksiyon geçiriyordu yani ilerlemişti bence hastalık. Tek sorun tahlil yapmamış olup sizi bekletmeleri bence ve bu yüzden tahlili yapmayan kimse şikayet edebilirsiniz veterinerler birliğine.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.