"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

9 Eylül 2015 Çarşamba

CAN ALMA YARA SAR!


4 yorum:

  1. Merhaba, sosyalhayvanim - gmail.com adresine eposta gönderebilir misiniz ? sizinile iletişime geçmek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, konu nedir acaba? Buyrun burdan da yardımcı olabilirim.

      Sil
  2. Merhaba Benim Tanıdığım Birinin Kedisinin Yavruları Olmuş 1 Tanesini Bana Verdi Bende Aldım Eve Dün Geldi Koltuğun Altından Çıkmıyordu iple Çıkarttım Ip I Kovaladı Biraz Yabani Gibi Sevdiriyor Severken Birşey Yapmıyor Ama Kaçıyor Koltuğun Altından Çıkmıyor Ne Yapabillirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba üzerine çok gütmeyin, 3 aylıktan küçükse market veya eczaneden bebek maması alıp su veya sütle yapıp soğuduktan sonra verin. Kendi içemiyorsa eczaneden şırınga alıp iğnesini çıkarıp atın, 1-2 şırında çekip yavaş yavaş ağzından biberon gibi verin. Asla şu an süt vermeyin, yavru kedi maması alın, yetişkin maması dişlerini kaybetmesine sebep olur, süt de ishal yapar, yoğurt verebilirsiniz. Konserve yavru kedi mamaları da yiyebilir. Yavru kedi mamasını da suyla ıslatıp verebilirsiniz. Önüne oyuncak olarak top, oyuncak fare koyun yuvarlayın, elinize mama alın, asla yakalamayın, korkutmadan alıştırın. Suyunu her gün tazeleyin.

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.