"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

27 Ocak 2015 Salı

SENİ O DENİZE ATMAK LAZIM!!


Bir Sarıyerli olarak üzüntülüyüm ve utanç duyuyorum, yorumum en aşağıda;


Sarıyer sahilinde poşette köpek cesedi




İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde denizde bir poşet içinde "Terrier" cinsi bir köpek cesedi bulundu. Hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçı ve kalp çevresinde darbe izlerine rastlandı.

Sarıyer sahilinde, poşete konularak denize atılmış beyaz renkli "Terrier" cinsi bir köpeğin cesedi bulundu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı.

Olay, öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı.

Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler. 

(Ezgi ÇAPA / İstanbul DHA)

Tawşi der ki; Ey imansız, ey katil, ey beyinsiz!!! Yıl olmuş 2015, nasıl böyle hurafelere inanırsın, sen mi büyü yaparsın yoksa birine mi yaptırtırsın bilmem ama seni buldurtacağım! Ben yıllardır Sarıyer'in  sokak kedi ve köpeklerini besleyip hepsine yuva bulmaya çalışırken senin gibi şerefsizlere rastlamak da varmış.. İnşallah birgün sana da büyü yaparlar da o denizin debini o zavallı masum köpekler gibi sen de boylarsın! Dinimizce büyü yaptırmak ve yapmak en büyük günahtır, bunlara bulaşanlar cehennemliktir, hele bunu bir de bir canlıya işkence yaparak, milleti de bu salaklığa inandırarak, dolandırarak yapıyorsun, hiç mi acımadın bu zavallılara? Bana da beddua ettirttin, Allah belanı versin! Bu arada özellikle Terrier veya küçük cins köpeği olanlar bu dinsiz manyak yakalanana kadar köpeklerine sahip çıksın. Polis ise derhal ceset üzerindeki saçlardan saç sahibine ulaşıp büyü yapan ve yaptıranı bulmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.