"Ağrım olsa bağıramam, aslan görsem kaçamam, kuyruğu ne de tatlı dersiniz ama avcı vurunca afiyetle yersiniz, çok da üşüdüm, kürkümü geri verseniz.. Tavşanım ben, keşke dostum olsan sen.." (Tawşi)

30 Eylül 2016 Cuma

EYLEME DAVET İSTANBUL!!!



EYLEME DAVET ! İSTANBUL
Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED)
Hayvan Hakları İzleme Komitesi (HAKİM) AÇIKLAMASI
Bir 4 Ekim daha yaklaşıyor ve hayvanlara yönelik şiddette, katliamlarda hiçbir azalma yok. Yasalarda da hayvanlar lehine hiçbir iyileştirme yok, mevzuat âdeta hayvan hakları ihlâllerini meşrulaştırıyor; hayvanlara karşı suç işleyenleri yüreklendiriyor. Hâl böyle iken, bizler yas tutarken, 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü'nü kutlamayacağımızı duyuruyoruz.
Eylem Sayfası https://www.facebook.com/events/1368708496490617/
2 Ekim 2016, Pazar günü saat 12:00'de sokak hayvanlarını sürgün eden, katleden ve hayvan düşmanı uygulamaları ile hayvanlara soykırım uygulayan İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binası önünde toplanarak siyah çelenk bırakacağız ve basın açıklamamızı okuyacağız.
Aynı gün, İBB'den sonra, saat 13:00'de binlerce hayvanın yaşam hakkını gasbeden, hayvanlara işkence eden İ.Ü. Çapa Tıp Fakültesi bünyesindeki Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü'ne de siyah çelenk bırakacağız.
4 Ekim'i kutlamıyoruz, yastayız! Türü ne olursa olsun, hayvanların soykırıma uğratılmasına razı değiliz. Bugüne dek ezilen, sömürülen, tecavüze ve işkenceye maruz kalan tüm hayvanları anmak, onların yasını tutmak ve hayvanlar için adalet talebimizi bir kez daha yinelemek için toplanıyoruz. Siyah kıyafetlerinizle siz de gelin, hayvanların sesini hep birlikte yükseltelim.
Başta hayvan hakları savunucuları ve STK'leri olmak üzere tüm yaşam savunucularını eyleme davet ediyor, Türkiye'nin dört bir yanında eşzamanlı olarak basın açıklamaları düzenleyerek hayvanların sesi olmaya çağırıyoruz..
HAYVANLARIN YAŞAM HAKLARI KONFEDERASYONU (HAYKONFED)
HAYVAN HAKLARI İZLEME KOMİTESİ (HAKİM)
SAAT 12:00 / I. BULUŞMA: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı önü, Saraçhane
ADRES: Kemalpaşa Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Cad. No:25. 34134 Fatih / İST
SAAT 13:00 / II. BULUŞMA: İ.Ü. Çapa Tıp Fakültesi, Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü
ADRES: Vakıf Gureba Caddesi Şehremini 34393, İSTANBUL
ÖNEMLİ NOT: *** İBB'den Çapa'daki deney merkezine otobüs kaldırılacaktır, otobüslerin toplam kontenjanı sadece 32'dir. Otobüslerden sadece toplu ulaşımı kullanamayacakların yararlanmasını rica ediyoruz.
*** Basın açıklamasına lütfen hayvan getirmeyin, sadece kendiniz gelin.
*** Eylemde hemen sonra, saat 17:00'de Vegan Aksiyon tarafından Büyükada'da düzenlenecek olan "Faytona Binme, Vegan Ol" eylemine katılmak isteyenlerle toplu şekilde Kabataş'a geçilecek ve saat 15:00 vapuruna binilecek ve Büyükada'ya hareket edilecektir.

https://www.facebook.com/HayKonfed/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.